Ung man hittad knivsticken utomhus i Limhamn

| 1 februari, 2021


Vid 1.55 under natten mot måndagen larmades polis till Sveavägen i Limhamn i Malmö. Då hade enligt polisens hemsida en yngre man hittats på platsen med ”stickskador”. Det ska enligt uppgift röra sig om en man i 20-årsåldern. Enligt polisen var mannen vaken och talbar när han fördes till sjukhus med ambulans. Och polisen ska ha talat med honom. Nu misstänker polisen att en eller flera gärningspersoner för dådet. Enligt uppgift är ingen på måndagsmorgonen ännu gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/en-person-hittad-utomhus-i-malmo-med-stickskador/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.