Flera bilar i brand i Lund, polisen utreder mordbrand

| 2 februari, 2021

Strax efter klockan 3 under natten mot tisdagen larmades räddningstjänst och polis till en brand på Högbovägen i Lund. När de anlände till platsen så såg de att tre bilar stod i brand. Enligt uppgift var rökutveckling kraftig och spred sig mot ett flerfamiljshus i närheten. Efter branden släckts gjorde polisen en brottsplatsundersökning på platsen men kunde inte hitta någon naturlig orsak till branden och de har öppnat en förundersökning om mordbrand i ärendet. Räddningsverket fick samtidigt hjälpa en lägenhetsinnehavare att vädra ut brandrök som penetrerat lägenheten. I nuläget har polisen ingen misstänkt eller gripen för bilbranden.

https://www.expressen.se/kvallsposten/flera-bilar-i-brand-i-lund-under-natten-acsrt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.