HELSINGBORG: Skottlossning och bråk – fem skadade

| 2 februari, 2021
Bild: Sven-Erik Svensson

Ett stort bråk utbröt på måndagskvällen på Västra Sandgatan och fem män skadades och fördes till sjukhus. Samtliga har stick- eller skärskador och en person har möjligen blivit skjuten, enligt polisen. En man i 50-årsåldern är gripen misstänkt för mordförsök.

Klockan 20.21 larmade flera personer i området polisen efter att ha sett omkring 10-20 personer bråka på Västra Sandgatan, strax söder om Helsingborgs centrum. Vittnen hörde också skott avlossas. Bråket uppstod i närheten av en föreningslokal, och under natten till tisdagen sa polisen att omständigheterna kring bråket klarnat något.”

HD

Kvp


DONERA – stöd vårt arbete

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.