“Stökigt” i Ljura i Norrköping

| 2 februari, 2021

Strax efter klockan 19 på måndagskvällen larmades polisen av flera personer om att det var ”stökigt” och att flera personer skogs utomhus i Ljura i Norrköping. Flera polispatruller sändes till platsen och när första patrullen ankom så möttes de av en man som var beväpnad med ett vasst föremål som gick mot dem. Poliserna kände sig pressade och den ene av dem avlossade ett varningsskott. Mannen lugnade då ner sig och kunde gripas.

Ytterligare en man greps på platsen och båda männen fördes till polisstation. Misstankarna mot männen gäller grov misshandel. De båda gripna är 25- respektive 40-årsåldern. Ytterligare en person påträffades på platsen, denne var lindrigt skadad och fördes till sjukhus av polisen. Polisen var på plats under stora drar av måndagskvällen och genomförde dörrknackning för att utreda vad som hände på platsen. Ingen person skadades av polisens varningsskott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.