Tonårsflicka knivhuggen av jämnårig flicka i Norberg

| 2 februari, 2021

Strax innan klockan 23 på måndagskvällen larmades polis och ambulans till en knivhuggning i västmanländska Norberg. Enligt uppgift var det en flicka som blivit knivhuggen flera gånger av en jämnårig flicka.
Polisens presstalesperson Daniel Wikdahl sade: “De är bekanta med varandra.”
Han uppger också att flickorna är en yngre flicka mellan 15 och 18 år, och att båda ”har anknytning till platsen” där knivhuggningen skedde. Den skadade flickan fördes till sjukhus med ambulans med oklart skadeläge.

Flickan som misstänks vara gärningspersonen ska ha avvikit från brottsplatsen innan polisen kom på plats, men hittades någon timme senare efter att polisen rekvirerat spårhund och denne spårat upp flickan. Gärningspersonen anhölls senare under natten av åklagare och då rubricerades brottet grov misshandel och mordförsök. Polisens presstalesperson Daniel Wikdahl sade på tisdagsmorgonen att polisen har en aning om varför det hela inträffade men att man inte går ut med den informationen än. Han sade sen vidare att vad han läst i rapporterna så verkar det som att det efter omständigheterna har gått ganska bra för den knivhuggne flickan.

https://nyheteridag.se/flicka-knivhuggen-av-annan-flicka-i-norberg/ https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/grov-misshandel-i-norberg-tonarsflicka-skadad

1 En tanke på “Tonårsflicka knivhuggen av jämnårig flicka i Norberg

  1. Johanna

    Hon mår efter omständigheterna relativt bra.
    Det är min dotter & jag har varit med henne.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.