Vid Din Sida: Tänk att sluta sina dagar så här??

| 2 februari, 2021

Allt du äger har du i påsarna där, din historia du har är så tragisk och orättvist!! Du sover på lite tidningar och har en sovsäck , du sitter på din pall dag ut och dag in….ingen ser dig , ingen gör dig…. för många av oss finns du inte, vi passerar dig varje dag men vi stannar inte för vi har inte tid, vi vill inte , vi törs inte, vi har bråttom…… där sitter Lars och drömmer sig bort och löser korsord …. hans dagar går ut på att sälja situation Stockholm men bara för att få prata med någon han vill ju berätta men ingen vill höra !! Sverige 2021

Vid Din Sida Stockholm – på Facebook


DONERA – stöd vårt arbete

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

1 En tanke på “Vid Din Sida: Tänk att sluta sina dagar så här??

 1. Carl den 12

  Så här ser våra stora, som små städer ut och man hör röster som säger ”att en del vill inte ha hjälp” ???

  Calle ser en dubbelmoral ang synen på hemlösa och kriminella, att samhället finns där med försörjningsstöd och bostad för dom som kommit hit enbart för att ta del utav den Svenska välfärden.
  Men, när det gäller dom som har arbetat och betalat skatt hela sitt liv, så är det andra regler och en helt annan människosyn som gäller ???

  Och, JA ni får gärna skrika rasist högt, för vem bryr sig om er som enligt er själva röstar rätt och har allt som går att köpa för pengar och bor i rätt område, som tar sig rätten att tro att man automatiskt blir en god människa, om man är för ökad invandring utav passiva bidragstagare som blir passiva eller kriminella, när vi har utslagna hemlösa i Sverige………….

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.