Man allvarligt skadad efter skjutning i Solna

| 3 februari, 2021

Vid 19.15-tiden på tisdagskvällen larmades polisen i Solna om att en man med vad som befaras vara allvarliga skottskador påträffats i Hagalund i Solna. Enligt uppgift ska skjutningen ägt rum utomhus vid en port. Enligt uppgift ska mannen först fått vård på platsen innan han fördes med ambulans till sjukhus. Vid 20-tiden på tisdagskvällen rapporterade polisen att ett flertal patruller och piketstyrkan befinner sig i området och att de letade efter gärningspersonen eller gärningspersonerna samt att utföra brottsutredande åtgärder såsom förhör med mera. En förundersökning gällande försök till mord är inledd av polisen.

https://www.expressen.se/nyheter/man-hittad-med-allvarliga-skottskador/?fbclid=IwAR0XqvDfjQHVGZpHEF5M6jWqi8c1iiQ_YpaTe0l9CXkB5xRhHd73manQlH4 https://brottsplatskartan.se/stockholms-lan/mord-drap-forsok-solna-hagalund-187578

  • 9
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.