Kvinna hittad död i lägenhet i Uppsala, polisen misstänker mord

| 5 februari, 2021

Tidigt på fredagsmorgonen påträffades en avliden kvinna i en lägenhet i Sala Backe i Uppsala. Enligt uppgift finns enligt polisen omständigheter som tyder på att det rör sig om ett mord. I lägenheten fanns ytterligare en person och denne är gripen av polisen. Vid 8.30 var polisen fortfarande kvar på platsen och inväntade då tekniker som ska göra en undersökning av platsen. Polisen är dock ännu inte säkra om omständigheterna kring dödsfallet, de har dock startat en förundersökning om mord i ärendet. De har också inlett flera utredningsåtgärder, bland annat dörrknackning och förhör med den gripna personen. Men de vädjar också på sin hemsida om hjälp av dem som gjort iakttagelser under natten mellan torsdagen och fredagen.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-mord-i-uppsala/?fbclid=IwAR3k0bHm96yAye0ZCRDLv285W3k_8FUebZ-sQ0IW7nmf73wZaHaEwRDG6jo https://brottsplatskartan.se/uppsala-lan/mord-drap-uppsala-sala-backe-187856

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.