Lena Hallengren tycker oppositionen är jobbig

| 5 februari, 2021

De vil ha svar på en massa saker, säger Hallengren i en intervju. Hon nämligen inte alls att det är märkligt att en för regeringen kö slog formulering om den svenska coronastrategin i det TYSTA ändrades till en mer tillåtande formulering  – får man nog anta. 

Oppositionen kräver nu svar men det tycker Lena Hallengren är jobbigt: ”De vil ha svar på väldigt mycket”, säger hon. Klart frågan är jobbig eftersom Coronakommissionen redan nu pekat ut den stora smittspridningen i landet som huvudförklaring till de höga svenska dödstalen i äldreomsorgen. 

Och vi vet alla hur regeringen som skulle skydda våra äldre sa en sak men gjorde något annat. Stället skapade de en slags modern ättestupa. 

I SVT säger Hallengren ”vi har ingen strategi, vi har inte haft någon strategi och vi kommer inte att ha en strategi som säger vi tycker att det är okej med viss smittspridning”. Ingen strategi? Hur var det med de läckta mejlen om flockimmunitet? De sa något annat. Än värre, om Hallengren säger att regeringen inte haft NÅGON strategi är det nye undra på att det gått åt skogen. Över 10000 döda. 

Det måste vara jobbigt för en Socialdemokrat som ser sig som den enda makten i Sverige att oppositionen plötsligt ställer dem mot väggen. Om Hallengren fick bestämma skulle väl alla bara buga och bocka så fort de syntes i rutan eller på gator och torg. 

Nu är det dock så att S är ett maktparti, uselt skall tilläggas, och ska av den anledning alltid tryckas till när det är påkallat, vilket tyvärr är ungefär varje vecka. 

https://www.expressen.se/…/lena-hallengren-avfardar…/


DONERA – stöd vårt arbete

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

3 tankar på “Lena Hallengren tycker oppositionen är jobbig

 1. Anderssonskan

  Hallengren orkar inte med oppositionen. Kan hon ha fel jobb ? A.Lindberg berättar att regeringskansliet är inkompetenta . Han vet , han har jobbat där .
  Är det så att inkompetensen har minskat i regeringskansliet och ökat på Aftonbladet.? Jag tror det .
  Annie Lööf tycker att den regering hon har hjälp fram är helkass. Undrar om hon förstår vad vanligt folk tycker om henne och hennes parti
  Snecker solkar också ner politiken och feminismen . Hoppas nya kommunistledaren sätter stopp för henne .
  Ordning och reda i politiken .

  Svar
 2. Lars i Huddinge

  Hur har vi det med stavningen? Inte för att jag inte förstår vad ni skriver eller menar, men om ni vill framstå som “journalistiska” så kanske ni bör korrekturläsa inslagen före publicering.
  Penningbidrag från mig kommer strax.
  Synpunkter:
  De vil ha
  regeringen kö slog
  Stället skapade
  är det nye undra

  Svar
 3. ulf

  Stavningen är problemet i Sverige…….jag säger som Hedlund ” jag har det i huvudet men får inte fram det,men jag vet vad jag menar !
  Många vet vad de menar 🙂

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.