Löfven försvarar JÖK – vi höll högerextremismen borta

| 5 februari, 2021

Stefan Löfven står att försvarar januariavtalet i sitt tal på S-kongressen i Örebro. – Vi höll högerextremismen borta från makten, säger han S-kongressen. 

Vilken högerextremism? Numer påstår Löfven lite då och då alla åt höger, ja egentligen hela oppositionen simmar i blåbrunt vatten. 

Löfven står dessutom och ljuger, han säger: ”att Socialdemokraterna nu kan börja leverera på sina vallöften.” Varför skulle de klara det nu plötsligt, när läget i Sverige ständigt förvärras av just deras politik och samarbete med JÖK:en? 

Och som vanligt vänder han sig mot de som lever på bidrag: Han pratar på miljarder till sjukvård och skola, byggande av hyresrätter, bättre ekonomi för pensionärer och en familjevecka för barnfamiljer.

Löfven tycker också att JÖK:en är en viktig ideologisk seger, vadå att låta extrempartiet Miljöpartiet bestämma invandringspolitiken? 

Är han han från vettet? Han fortsätter med sann diktatoriska propaganda. Varnar för högerextremism. Att S ingick januariavtalet med C, L och MP för att kunna behålla regeringsmakten och för att hålla SD borta från inflytande. Som om det var något bra. Har något gott kommit ur den politik han stått bakom sedan 2014? 

Löfven fortsätter sin vana trogen att varna högerextremister som lockar till sig missnöjda väljare genom att rikta ilskan mot minoriteter. Han är som Arnstad som ser nazister i varje buske och vrå. 

Inte ord sa Löfven om islamismen framväxt i Sverige, om hedersvåldet, om radikaliseringen, om att de strösslas pengar över odemokratiska organisationer, om hur islamistiska mördare bara åka tillbaka till Sverige när de är klara med sitt mördande, torterande och så vidare, om otryggheten, om förnedringsrånen, om, ja listan är lång. 

Fy skäms! 


DONERA – stöd vårt arbete

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

2 tankar på “Löfven försvarar JÖK – vi höll högerextremismen borta

 1. ulf

  Löfven låter som en gammal dammig raspig stenkaka från början på seklet och som hakat upp sig i samma spår i all oändlighet.Inte direkt intressant att lyssna på och väääldigt enformigt.Han lever i sin egen konstruerade verklighet som ingen annan normal svensk begriper sig på,och som inte existerar,enbart i herr statsministerns fullkomligt helt förvirrade begreppsvärld.Ja,det är rent beklämmande att beskåda och lyssna på de otaliga tokerierna från pajasregeringen och dess clowner.🤡🤡🤯

  Svar
 2. Carl den 12

  På riktigt, ska vi prata extremism, så SKA vi prata om höger, som vänster och allt där emellan !!!

  På riktigt, ska vi prata minoriteter, så SKA vi prata om alla olika grupper !!!

  Calle är helt övertygad om, att ingen kan glömma andra världskriget och är helt övertygad om att en ny nazism är på väg att växa fram är överdriven.
  Ang SD, om det nu är dom man bl.a. syftar till, så är många med mig helt klart övertygad om att SD har inte som ambition och mål att sända hem icke ursprungliga svenskar till sina före detta hemländer som arbetar och sköter sig.
  Det är ju inte den gruppen som är en tillgång, som diskuteras när man pratar om begränsa och sända tillbaka.
  Utan människor som enbart kommer hit för att leva på försörjningsstöd och kriminalitet !!!

  Kom igen NU, stadsminister Stefan och visa vad du är gjord utav OCH glöm ALDRIG av folket och våra förfäder som var med och röstade fram socialdemokraterna !!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.