Man knivhuggen i nacken vid bråk i lägenhet

| 5 februari, 2021

Polisen och ambulans larmades klockan 1.30 på natten mot fredagen om att en man fått ta emot flera knivhugg i en lägenhet i Angered. Enligt uppgift ska knivhuggen träffat hans nacke, bakhuvud och en hand. När ambulansen anlände hittade mannen som var i 30-årsåldern och han fördes till sjukhus med okända skador. När polisen kom till adressen kunde de gripa en person på platsen misstänkt för mordförsök. Enligt polisen är det oklart varför knivhuggningen skedde, men de arbetar efter hypotesen att det blivit ett bråk mellan målsägaren och gärningspersonen.

https://www.expressen.se/gt/man-knivhuggen-i-nacken-vid-brak-i-lagenhet/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.