Man knivskuren i sitt hem i Svenljunga

| 7 februari, 2021

Strax före klockan nio på söndagsförmiddagen larmade en man att han blivit knivskuren i ansiktet i sin bostad i Svenljunga. Enligt vad han själv berättade för larmoperatören skulle han ha flera skärskador i huvudet och gärningsmannen hade försvunnit från platsen. När polisen anlände till platsen kunde de konstatera att mannen bland annat hade en skärskåda i pannan och ambulans förde honom till sjukhus för vård. När polisen sen började söka i området så hittades och greps en man i 30-årsåldern för brottet.

https://www.expressen.se/gt/man-knivskadad-i-ansiktet-en-gripen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.