Polis slagen på munnen av aggressiv man i Halmstad

| 7 februari, 2021

Strax innan klockan 2 på natten mot söndagen larmade en kvinna i Halmstad polisen att hon behövde hjälp. I samtalet med polisen så lät hon stressad enligt larmoperatören. När polisen anlände till platsen så hade de svårt att hitta kvinnan, på platsen stod dock en bil och patrullen inledde en fordonskontroll av denna. När polisen var mitt uppe i denna kontroll så dök ett par upp. Enligt uppgift var paret något uppseendeväckande då kvinnan var upprörd och mannen mannen hade en trasig jacka.

När då polisen ändrade uppmärksamheten mot paret blev mannen snabbt aggressiv och slog en av poliserna i ansiktet, över munnen. Mannen övermannades och greps på platsen för våld mot tjänsteman. Lite senare när polisen talade ned kvinnan så visade det sig att det var hon som ringt larmsamtalet. När sedan polisen förhörde henne så framkom det misstankar om att även hon blivit slagen. Polisen upprättade då även en anmälan om misshandel. Enligt polisen ska inte polisen som fick mottaga slaget behövt uppsöka sjukhus för vård.

https://www.expressen.se/kvallsposten/aggressiv-man-slog-polis-pa-munnen/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.