Butik i Flen rånad av pistolbeväpnade rånare

| 8 februari, 2021

Vid 21.20-tiden på söndagskvällen larmades polisen till en butik i Flen sedan den blivit rånad av fyra personer varav två ska varit beväpnade med pistoler. Rånarna tilltvingade sig kassapengarna varefter de lämnade platsen och försvann i en bil. Vakthavande befäl Martin Detterström sade strax efter larmet: “Det ska vara en pistol, om den är äkta eller inte vet vi inte än.” Enligt uppgift ska rånarna vara i 20-årsåldern och deras byte var ett okänt belopp kontanter ur kassan i små valörer. Enligt polisen blev inte butikspersonalen utsatt för något hot men var mycket chockad av händelsen. Vid 21.45-tiden anträffade polisen rånarnas flyktbil i Katrineholm och då greps alla fyra rånarna också. De är förda till polisstationen och kommer att förhöras senare. Polisen har upprättat en förundersökning om grovt rån i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/pistolran-i-flen-fyra-gripna/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.