Familj rånad under pistolhot i sitt hem under natten mot måndagen

| 8 februari, 2021

Någon gång under natten mellan söndagen och måndagen tog sig två beväpnade personer in i en villa hos en familj i Ulriksdal i Stockholm. Under pistolhot och med hjälp av ett tillhygge rånar de familjen. Polisen fick larmet om brottet vid halv fyra-tiden på måndagsmorgonen.
Hur rånarna tog sig in i vilan är inte helt klart men polisens presstalesperson Ola Österling menar att de antingen brutit sig in eller ringt på och hotat sig in hos familjen.

Under rånet gick rånarna till attack mot en av familjemedlemmarna så att den behövde sjukhusvård. Detta medan familjens bark låg och sov. Så de slapp utsättas för några hot. Vad rånarna gick med sig från villan är inte klart när Expressen skrev om brottet strax innan klockan 12 på måndagen. Polisen har under måndagsförmiddagen haft spårhund och tekniker på plats, men vad dessa utredningsåtgärder har gett är inte känt. Ingen var vid 12-tiden på måndagen gripen i vad polisen betecknar som grovt rån.

https://www.expressen.se/nyheter/familj-ranade-i-sitt-hem-under-pistolhot/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.