Ghazal Saberian: Kom ihåg, det finns inget en sosse är så rädd för som att mista makten

| 9 februari, 2021

Jag tackar Peter Hultqvist för att han i kvällens Aktuellt tydligt, flera gånger om visade vem och vilka det är som håller ett extremt språkbruk, vem och vilka som har en extrem retorik, vem och vilka som ”tolkar allt som fan läser bibeln”, för att citera Försvarsministern själv. 

Jag är glad att Peter Hultqvist på prime time inför hela svenska folket visade vilken extremt låg nivå och ovärdig debatt han för. Han har med kvällens framträdande bekräftat alla sina minister-, före detta minister- och partikollegors tidigare (och tyvärr kommande) fulspel och fulretorik att vara precis just det: Desperat fulspel och desperat fulretorik. 

Ovärdigare debatt och ovärdigare uttalanden från en minister har nog aldrig skådats. Hur en minister kan få sitta kvar efter hans uttalanden och efter uttalandena i kvällens debatt är med dessa styrande dessvärre inte längre något man blir mållös över. 

Kom ihåg, det finns inget en sosse är så rädd för som att mista makten

Ghazal Saberian


DONERA – stöd vårt arbete

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

5 tankar på “Ghazal Saberian: Kom ihåg, det finns inget en sosse är så rädd för som att mista makten

 1. Lennart H

  Debatten finns som ett youtube klipp upplagd av sverigedemokraterna. Nu 7 timmar efter sändning har 560 kommentarer lämnats och nästan alla är kritiska till Peter Hultqvist.

  Svar
 2. Anders

  Det var verkligen på tiden att vi fick höra Hultqvist prata sakpolitik .

  Svar
 3. ulf

  Nu är ministrarna i Gri(S)partiet uppenbart helt desperata och vansinnet samt deras låga bildningsnivå lyser igenom.Marken gungar under deras fötter i (S)tian och makten sviktar.Hultkvist skall väl lägga av snart och tycker att hans låga intellektuella nivå inte längre har någon betydelse.Alla gri(S)ar mobiliserar nu för att till varje pris klösa sig kvar i sin stia och rasera sverige ännu mer.Tydligen känner de på sig att grisen är slaktfärdig !!!! 🐷🙄 I en gris värld är alla medel tillåtna och man bökar runt efter egen förmåga.

  Svar
 4. ulf

  I o m grisfokus inom S har man lyckats sjunka till Stranhäll nivå,starkt jobbat i stian, verkligen moget men ändå mer avklätt och avslöjande !!!🤯🤯

  Svar
 5. Göran

  H var uppenbart nervös och tvingades läsa innantill. Samma floskler igen och igen.
  Nu har S makten visat sitt “fula tryne” sedan åtminstone 2014. Det finns 100-tals Youtube klipp hur S och MP politiker bara spyr galla över SD politiker som svar på frågor i Riksdagen. ALDRIG att de vågat eller vågar diskutera någon sakfråga i Riksdagen eller TV.
  Undrar dock om inte Hultkvists framträdande i TV Aktuellt 9 feb är att jämföra med “The Pig Bay” disaster som S omsorgsfullt själv skapat genom ständiga s**naktigheter.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.