Grovt rån i Lövgärdet, man nedslagen och rånad

| 9 februari, 2021

Strax efter 20.30-tiden på måndagskvällen larmades polsen till Lövgärdet i Göteborg om att ett rån begåtts där. Det var en man som blivit rånad av två maskerade och pistolbeväpnad män. Enligt polisen ska den rånade mannen blivit nedslagen av de två rånarna i ett trapphus, där de sedan under pistolhot stal mannens nycklar. Dock är det oklart om rånarna fick med sig något mer. Enligt uppgift ska mannen blivit skadad i ansiktet, men det är inte känt om han behövde uppsöka sjukhus. Polisen skriver på sin hemsida vid 21.30 att utredningen är i full gång. Poliser är i området och knackar dörr samt söker efter rånarna. Polisen rubricerar händelsen som grovt rån samt grovt vapenbrott. Vid midnatt var ingen ännu gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/man-ranad-i-lovgardet-hotades-med-pistol/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.