Man tog sig själv till sjukhus efter knivhuggning

| 9 februari, 2021

Vid halv ett under natten mot tisdagen kom en knivskadad man in på akutmottagningen på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Mannen hade då själv tagit sig dit trots han hade ett knivhugg i ena benet. Polis tillkallades och mannen berättade för dem att en gärningsman försökt hugga honom i magen men missat och istället träffat benet. Det är ännu oklart var om polisen kunnat höra honom mer ingående och om de fått klarhet i vart knivdådet ägde rum innan mannens vård fick ta över. Polisen utreder ärendet som grov misshandel.

https://www.expressen.se/gt/knivskadad-man-kom-in-till-akuten-pa-sahlgrenska/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.