Miljöpartiet är ett aktivistiskt parti som förstör mer än gör nytta

| 9 februari, 2021

Miljöpartiet har genom hela sin tid varit ett präglat av att ta hjälp av olika aktivistgruppers krav på ännu mer, eller mindre av vad det än gäller: miljön, migration, kriminalitet. De har struntat i konsekvenser, i att lyssna på kritik eller någon annan. I deras Utopia finns det bara plats för aktivister. 

”Det rådande vintervädret och stängningen av kärnreaktorn Ringhals 1 har lett till elbrist. För att täcka behovet tvingas Sverige importera el från kolkraftverk i andra EU-länder”

Det här är en nyhet varje miljöaktivistisk borde skämmas för. De som tror att allt det gör är det som kommer rädda jorden från undergång. Miljöpartiet är inget miljöparti, vore det ett sådant hade vi exempelvis inte tvingats importera ful-el nu. 

Gunnar Hökmark skrev i GP något som är bra att låta sig påminnas om: ”Anti-kärnkraftspolitiken leder inte till minskade utan till ökade koldioxidutsläpp. Den tvingar fram ökad användning av gas, kol och olja. Det är på grund av att Sverige efter 1980-talets många debatter behöll kärnkraften, i strid med bland annat MP, som vi i stället för naturgas haft den snabbaste tillväxten av bioenergi och blivit ett av de länder som minskat koldioxidutsläppen mest.”https://www.gp.se/…/mp-s-populism-farlig-f%C3%B6r-milj…

Nu är det på tiden att Miljöpartiets politik granskas. De har inte kunnat hålla sig från oacceptabla väl deringar, de bortser från att deras aktivism skapar allvarliga motsättningar i samhället, bortser från verkligheten vilket i sin tur leder till en känsla av hopplöshet i landet. Deras godtycklighet kring miljö och migration har inte räddat miljön, skapat jobb, välstånd, en bättre välfärd, tvärtom de har trasat sönder allt, framför allt tilliten till svensk politik.


DONERA – stöd vårt arbete

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Miljöpartiet är ett aktivistiskt parti som förstör mer än gör nytta

  1. Lennart H

    Det framgår i Nordangård’s nya bok att amerikanska olje-oligarker, hjälpte till att starta miljörörelser på 70-talet som Jordens vänner m.fl. med stora bidrag av kapital. Deras verkliga syfte var väl att miljörörelsen skulle bekämpa utbyggnaden av kärnkraft, vilket också gjordes. På så sätt blev fältet fritt för fortsatt utbyggnad av olja och kol.
    Så det är den aktivistiska miljörörelsen vi har att tacka för att vi idag har en ökande koldioxid-halt i atmosfären och eventuellt en global uppvärmning!
    Ja miljörörelsen och svenska Miljöpartiet har varit och är fortfarande nyttiga idioter för oljeindustrin. Mp saknar analysförmåga och konsekvenstänkande i alla frågor de bedriver så deras politik är helt kontraproduktiv!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.