Nej!!

| 10 februari, 2021

Nej nu får det vara nog. Man ska ha klart för sig att de afghanska männen/ungdomarna bedömts sakna skyddsbehov, det är därför de inte har fått ASYL. 

De skulle egentligen ha avvisats redan för ett par år sedan. Men eftersom de fick vänta så länge så bestämde aktivister i regeringen med hjälp av aktivister utanför regeringen att de av humanitära skäl ge dem en andra chans: De skulle studera och hitta jobb. De skulle också avhålla sig från kriminalitet. Om det vet vi väldigt lite om, men är definitivt något man borde granska.

Tämligen snabbt kom rapporter från lärare som berättade att många av dessa 6000 afghaner inte klarade av studierna och att de som lärare inte ville vara delaktiga i bli en slags gatekeeper för vilka som klarade sina studier eller inte. 

Morgan Johansson har sagt i en intervju ”att de skulle ha förberett sig tidigare? Att regeringen förutsatte att man valde en utbildning som kunde leda till jobb efter skolan. 

De har varit här i fem år nu och ändå klarat av att nå kraven på utbildning, jobb och bostad. Men det visste varje politiker att det var precis vad som skulle hända. Allt detta handlar om ett aktivistisk extremparti:MP som bara måste få sin godhet bekräftad om och om igen. 

De borde ha skickats tillbaka direkt. Det här så kallade humanitära är endast en enda plåga för sökande och ett land som redan kämpar med så många problem.


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Nej!!

 1. Carl den 12

  På riktigt, ta och diskutera hur man löser att Sverige har rejäla problem med mansöverskott, istället för att kackla och låtsas som att dessa ensamkommande skulle ha någon som helst framtid i Sverige, förutom att gå på försörjningsstöd.

  Calle ser, att gör om och gör rätt och ge unga som äldre kvinnor möjlighet att komma hit och utbilda sig och arbeta och bli en tillgång för Sverige istället.
  På så vis bidrar vi till att kriminaliteten kommer sjunka och fler män kommer finna kärleken, förutsatt att vi sänder hem folk som inte kan sköta sig, som inte borde fått komma in i landet från första början.

  Kalla det “rasism”, realism om man tänker utanför PK-boxen……………………………..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.