DICK ERIXON I SAMTIDEN: BEROR NYA LÄTTNADER FÖR AFGHANSKA MÄN PÅ ATT REGERINGEN MÅSTE BACKA OM HUMANITÄR SKYDDSGRUND?

| 11 februari, 2021
Har S bytt “ny humanitär skyddsgrund” mot slappare regler för afghanska män? Då ser vi ett vulgärt trixande med svensk lagstiftning med bara ett syfte, rädda regeringsmakten. Foto: MostPhotos.

På tisdagskvällen smög regeringen ut ett kort pressmeddelande om ytterligare lättnader för afganska männen som saknar asylskäl men som fått stanna genom ”gymnasielagen”. 

Nu ska de inte behöva ha jobb för att få stanna. Det ska räcka med att de ordnar studiemedel på halvtid för att lagens krav på försörjning ska anses uppfyllt. Dessutom ska en så kallad ”yrkesintroduktion” räcka för att de ska få rätt till permanent uppehållstillstånd.

Varför kommer dessa lättnader en tisdagskväll i februari?”

Dick Erixon

Läs i SAMTIDEN


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

4 tankar på “DICK ERIXON I SAMTIDEN: BEROR NYA LÄTTNADER FÖR AFGHANSKA MÄN PÅ ATT REGERINGEN MÅSTE BACKA OM HUMANITÄR SKYDDSGRUND?

 1. Anders

  En rodnande justitieminister ljög sig ur situationen häromdagen i TV.
  SÅ Ygeman hos Anders H i 30 minuter.
  Försvarsministern i nyheterna häromkvällen .
  Ett salt och pålitligt gäng
  Nu kan de snart hemförlova Strandhäll.
  De andra har kommit ikapp.

  Svar
 2. ulf

  En sminkad gris i en bröderna Marx film framstår som ett super geni i jämförelse med dessa menlösa ynkryggar som har som mål att utplåna Sverige och Svenskarna till förmån för Ylvas kompetensregn.Det är som att bevittna ett långsamt kollektivt självmord på mångfaldens och enfaldens altare.
  En grisregering hade varit skyhögt mer kompetent.🐷🐷🐷🐷🥸🥸

  Svar
 3. sec

  Tänkbart förslag från MP: De afganska män som får bidrag anses uppfylla lagens krav på försörjning.

  Svar
 4. Carl den 12

  Schyyyyy, stör inte våra politiker dom har fullt upp med att bygga upp ett nytt folkhem för sina nya “tacksamma” försörningsstödsväljare för våra gemensamma pengar vi och våra förfäder tillsammans i generationer har byggt upp samhället med och allt hänger på att om S ska få behålla makten, så får vi Svenska ursprungliga medborgare och icke ursprungliga medborgare som sköter sig, stå tillbaka och räkna med fortsatt socioekonomisk kriminalitet !!!

  Calle tycker sig se, ett medborgarförakt ifrån våra sk förtroendevalda politiker som har syftet, att på kortast möjligaste tid krossa och förgöra folket och Moder Svea, vårat land och hem med sitt Sverigesyndrom som kommer få konsekvenser i valet år 2022.
  S regeringen är helt i beroendeställning utav nya Svenskar för att sitta säkert, för vilken “normal” Svensk kan på riktigt med att rösta på S ???

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.