Inger Støjberg: Ärligt talat – islam är ett problem i Danmark

| 13 februari, 2021

Islam är ett problem i Danmark, Europa och resten av den fria världen, eftersom det orsakar våld, terror och särskilda krav på hur vi lever våra liv i vårt eget land.

PET genomförde ännu en terroristattack denna vecka, som invånarna i muslimerna planerade. Jag är djupt tacksam över att vi har en så klurig polis och intelligens, men vad tråkigt att ett skickligt underrättelsesystem återigen har behövts för att undanröja de islamiska sjuka som terrorism är.

Lyckligtvis finns det många muslimer i Danmark och resten av världen som inte är våldsamma, beter sig ordentligt och tar hand om sig själva – men det är bara att i koranen finns det direkta uppmaningar till och motivering till våld och terror mot oss ‘förnekare’ och krav på hur alla vi som har bott i Danmark och resten av den fria världen i generationer ska ställa upp samhället, så det tar muslimernas hänsyn.

Samtidigt finns det muslimer som utför dessa missdåd med koranen i hand. Tyvärr finns det ännu fler muslimer som inte påtalar dessa uppmaningar och berättigande till våld och terror.

Tyvärr är detta essensen av varför islam är ett problem i Danmark. Vi måste säga som det är – och jag förstår ärligt talat inte, det är så svårt för många politiker att komma över sina läppar.

Dessa dagar är vi skyldiga polisen ett stort tack! Och vi är skyldiga varandra att vi aldrig någonsin böjer oss i kampen för de danska värdena! 

Inger Støjberg på Facebook


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

  • 4
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.