Jag älskar dig till mitt sista andetag, säger Allan till sin fru

| 13 februari, 2021

Efter 70 tillsammans kan hans fru inget annat än trösta och sörja. Det finns något då outsägligt sorgligt i detta, inte bara regeringens och FHN:s initiala slarv och nonchalans, utan också det faktum att det var just människor som Allan och hans fru vi skulle skydda. 

Lena Hallengren tycker å andra sidan tycker det är tufft att bli anklagad för att ha dödat 12 000 människor, det säger hon i intervju med Aftonbladet. 

Tufft? Jo det kan jag gott förstå, att det kan kännas tufft men nu råkar det vara så att hon är landets socialminister. Hon har ett ansvar dom hon dessutom får väldigt bra betalt för. Dessutom säger hon att hon inte ångrar någonting. Hon menar att både regeringen och Sverige har samlats som nation under coronapandemin. https://www.omni.se/lena-hallengren-det-ar-tufft…/a/41mR5R

Om sig själv säger Hallengren att hon anser att regeringen har arbetat hårt, med vad undrar jag? Om det inte vore för alla kritiska röster som skrek högre och högre hade vi nu haft långt över 12 000 döda. Det bra magstarkt att läsa det Hallengren säger och samtidigt se Allan och hans fru. 

https://www.expressen.se/…/efter-70-ar-ihop-tar…/


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.