Markus Allard: Ni leker med elden! Inse vad som står på spel!!!

| 13 februari, 2021

Om det vill sig illa kan partier och politiker från vitt skilda geografiska och politiska bakgrunder enas i sakfrågor i syfte att rädda landet från en dekadent och korrupt elit! 

POPULISMEN är ett verkligt hot och riskerar att kunna få makt i Sverige. Konsekvenserna kommer bli ödesdigra för de få människor som spelar någon som helst roll i det här landet. 

Det skulle innebära att brottslingar spärrades in, att de odugliga och högavlönade cheferna i offentlig sektor sparkades och att skattestödet till kromad frukt och värdegrundsdiplom TILLINTETGJORDES!

Himlen skulle färgas svart och röd medan skattemedlen styrdes om till vård, skola och omsorg tills dess att överskott skulle kunna finansiera skattesänkningar för kreti och pleti. 

Avgiftsfri tandvård skulle införas till alla svenska medborgare – oavsett klassbakgrund. Endast på premissen att man är en del av nationen och att vi fan tar hand om varandra. Vidrig tanke, typiskt för kommunister OCH nazister!!! 

Mammorna i Norrland skulle inte längre få föda längs med de snötäckta motorlederna och ligga där – i minusgrader – med navelsträngen hängandes. Istället för denna frihet skulle en statligt finansierad “trygghet” ta plats. Mm, vi vet ju hur det brukar låta. De stackars mammorna skulle istället tvingas till att få föda på ett upprustat BB nära sitt hem. Hur skulle det se ut? 

De eländiga slaverna skulle inte längre gasas i röken av den rysk-polska olje- och kolkraften som Miljövännerna i Sverige föredrar framför vår inhemska kärnkraft. 

Nej, istället skulle de statliga kärnkraftverken klyva atomer likt aldrig förr. Produktionen skulle gå på högvarv och den fulla sysselsättningen skulle vara överordnad. Företrädare för såväl arbete som kapital skulle upptäcka att det tydligen fanns en del som blev över om man slog ner på det svällande transferiatet. Mörk korporativism när den är som mest fascistisk, inte sant?

Invandringspolitiken skulle ställas om i grunden. IS-terrorister skulle inte längre få frikort framför kurdiska småbarnsmammor som påstås utgöra hot mot rikets säkerhet utan att ens veta om det. En folkligt befläckad rättsuppfattning skulle spilla över till det migrationspolitiska området där den korkade och obildade pöbeln skulle få inflytande över vilka de uppfattar vara förenlig med svenska samhället och inte. HUR!? HUR skulle det se ut när vi demokratiskt skulle försöka se skillnad på den hårt arbetande bussföraren eller pizzabagaren kontra den saft-och-bulle-efterfrågande-personen som angriper de två förstnämnda med machete? 

Islamisterna skulle inte få ett enda öre i bidrag till varken föreningar, skolor eller moskéer. Turkiet och Irans agenter skulle inte kunna verka fritt längre. Personer som genom sina handlingar bevisat att de inte hör hemma i Sverige hade helt sonika utvisats. Hädelselagar hade inte införts. Yttrandefriheten hade inte begränsats. Regeringen bästaste coolaste feministministrar skulle inte kunna aktivistposera i slöja i Teheran – för att visa sina europeiska motsvarigheter var skåpet ska stå. 

De statligt finansierade moralagenterna inom media skulle inte kunna få fullfölja sina hjältedåd; att söka upp, hänga ut och brännmärka regimkrikter som är uttryck för Fejk news, Sverigebildsfientlighet och LÜGENPRESSE!!

Populister – som jag själv – skulle sluta kräka ur sig alla dessa hemskheter, vi skulle varken ha tid eller behöva det. Vi skulle sitta i majoritet i alla kommuner, regioner och i riksdagen – och istället för att äta skattefinansierad gräddtårta hade vi druckit pissbillig energidryck från Lidl – som vi betalat för våra halverade politikerlöner. 

Och någonstans mitt i Sverige hade en ung flicka kunnat gå ut med sin hund, passera en mack och inte bli skjuten. Någonstans hade två tonårspojkar kunnat passera en kyrkogård utan att bli tortyrvåldtagna och levande begravda. Någon annanstans hade en tant inte blivit uppeldad i sitt hus. Någon annanstans hade en pappa kunnat ta ut pengar från en automat utan att bli mördad.

Ett annat Sverige. Ett hemskt Sverige. Ett populismens Sverige. 

Vi skulle aldrig få se Morgan Johansson stå där hos sina vänner på SvT, med svettig panna och munntor stämma förklara att allt är väl.

Han hade istället skrikit sig hes om vilket hemskt samhälle vi fått, nu när hans fiender erhållit makten trots han och hans politierkollegors ihärdiga försök att hindra detsamma. 

Det är det här som elitpartierna varnar för när de varnar för populismen. Att vår samtid ska förändras. Att nya politiska aktörer ska växa fram. Med en mycket, mycket mörk agenda som skiljer sig från den som dagens partier praktiserar. 

Snart är 30-talet tillbaka. Bara 9 år kvar nu.

Markus Allard på facebook


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.