Sofia Nerbrand: Det är inte förräderi att kritisera Sveriges coronahantering

| 13 februari, 2021
Redan på Sokrates och Platons tid stred man om hur världen är beskaffad. Den förstnämnde fick tömma giftbägaren för att han inte ansågs vara rättrogen. Foto: Lefteris Pitarakis

Däremot är det förkastligt att inte vara vän med sanningen, medvetet sprida falska budskap och att hota och förnedra meningsmotståndare.

För ett drygt år sedan byggde Kina sjukhus med över tusen sängar på bara några dygn. Var det en diktaturs propagandatrick – eller berodde det på en fasansfull farsot?

Redan från början stod det klart att den svenska Folkhälsomyndigheten, med statsepidemiolog Anders Tegnell i spetsen, gjorde helt andra bedömningar än majoriteten av experter i omvärlden.

Hanterade Sverige ett eget virus?”

Sofia Nerbrand

Läs i KB


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

1 En tanke på “Sofia Nerbrand: Det är inte förräderi att kritisera Sveriges coronahantering

 1. "Expert" på myndighet (lite oärlig)

  Sofia Nerbrand har skrivit en mycket bra artikel. Jag trodde inte att det fanns riktiga journalister i Sverige.

  “Landet” Sverige är tyvärr ett skämt numera. Nästan alltid kan de problem “landet” har spåras till inkompetenta/politiserade “myndigheter”.

  Vad ska man göra med alla dessa skattefinansierade fån? Kan inte “myndigheten” Arbetsförmedlingen för en gångs skull göra någon nytta? Starta projektet arbetslinjen för myndighetsfån med målet att gå från politiserad fegis till nästan normal på 120 dagar (målen måste vara realistiska).

  Programmet bör också innehålla 5 pass idrott per vecka eftersom genusgrisarna har blivit helt förslöade av allt värdegrundsarbete och annat larv som de genomfört i stället för att ge medborgarna service. Det blir inga semlor för fånen. Ett glas vatten, en spark i stjärten och sen ut i elljusspåret. Eller, ta efter Polisen, börja hoppa käpphäst!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.