Är inte ni som jag trött på politikers kranka blekhet?

| 14 februari, 2021

Nu är det Peter Ericsson (MP) som såklart också skrivit en bok som måste säljas, som gråter ut i SVT. Och SVT, den rödgröna rörelsens trognaste tjänare, ställer såklart upp och som grädden på ställer fullkomligt intetsägande frågor. 

Vi borde inte ha lovat fri invandring, säger denne Miljöpartist, inte för att det är en utopi i sig utan därför att ”det var tungt att backa när det kommer så många människor som verkligen behöver hjälp”. 

Varför har ingen Miljöpartist någon kontakt med verkligheten eller inser att Sverige inte är det enda landet här på jorden som kan hjälpa? Hela Miljöpartiet är ett enda stort misstag. 

De rödgröna skapade massinvandringen 2015 genom riktad signalpolitik. De marknadsförde Sverige som ett himmelrike dit alla var välkomna, kunde få bostad, arbete och utbildning. 

Nu står vi mitt i detta med allt vad det inneburit. Sverige så som jag minns Sverige finns inte mer. Det är förstås naturligt att ett land förändras men inte den takten vårt land har förändrats: Otrygghet, fattigdom, våld, kidnappningar, äldrerån, förnedringsrån, våldtäkter och annat elände. 

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/peter-eriksson-mp-om-fridolins-kolbit-ett-misstag-fran-borjan-till-slut?fbclid=IwAR33CBpyzn7uWHJxgY-RbA6aviRL_52nxErQYHAaWlPl2M4kIbvcarhd1_8


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.