Hatvänsterns goda hat då?

| 14 februari, 2021

Är det inte så att herr Lindberg som journalist i allra högsta grad arbetar hårt för att tona ned det hatet från vänster? Toleransen mot vänsterhatet är väldigt stort, numer snarare segmenterat hat från, som är helt okej för att tala med Stefan Löfven? 

Jag vet inte hur Anders Lindberg tänker men ingen borde acceptera hat från vare sig vänster eller höger. Och herr Lindberg borde inse själv på vilket sätt han bidrar till hatet mot politiker. 

Och hur kan Anders Lindberg fortsätta vara så selektiv som journalist? Å ena sidan efterlysa mer godhet och respektfull debatt och peka ut vänstern och rödgröna som några slags förebilder, å andra samtidigt genom det se till att tysta ”hatarna”, det vill säga kritiker? 

Jag inser förstås att Ann Linde får som de flesta politiker utstå orimliga nivåer av hat, det innebär alltså att också Ebba Bush gör detsamma. Hur ska Linde eller Linderberg lösa det? För att inte tala om den influencer som på instagram vid upprepade tillfällen diskuterat Lindes frisyr. 

Och hur i jösse namn kan dessa så kallade journalister varje gång veta att bara är ”SD-hatare” som hatar just nu hatar Linde? Detta är rent av löjligt. Sluta upp med stasifasonerna och börja istället prata om hatet i sig.


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

2 tankar på “Hatvänsterns goda hat då?

 1. Anderssonskan

  Titta lite på sammansättningen av folk på Lindbergs arbetsplats . Idel vitt .
  Men det är visst ett par invandrare som städar där .
  Om det är någon på Lindbergs redaktion som kan språket kanske de kan be städarna sopa lite framför chefens dörr .

  Svar
 2. Carl den 12

  På riktigt, om det ändå hade funnits något som helst sunt förnuft och någon omtanke att vilja förbättra samhället och Sveriges framtid, så hade man lyssnat på Pravdabladet, som vänder sig till just sin läsarkrets utav väljare och glömmer lätt att det finns fler människor som har andra tankar, om hur politik ska drivas och hur ett samhälle och land ska vara tryggat, om det NU finns någon som helst strävan och önskemål ???
  Att enbart utgå ifrån sig själv och sitt politiska parti och arbetsplats åsikter, räcker inte för att det automatiskt är gott innehåll i åsikter man försöker sälja in.

  Calle ser en desperat vänster, som så väl vet att deras “metoder” är synliga för alla och att “Lika värde för alla” är enbart ord, en myt man inte eftersträvar.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.