Det har inte blivit bättre

| 15 februari, 2021

Valåret kommer allt närmare, det märker man om man råkar snubbla över Aftonbladets artiklar på nätet. 

Påhoppen mot högern haglar, det ena märkligare och vidrigare än det andra. Kalle Sundin påstår exemplevis att högern jämför barn med smutstvätt. 

Lena Mellin skriver en lång text om hur rimligt det är att fackförbundet Transport sparkat ut en medlem därför att han är SD-aktiv: Alla kan inte förvänta sig att få vara med i facket, är bland annat ett av hennes resonemang. Det hela ska i dagarna avgöras i domstol, frias eller fällas? Avgör själva skriver hon vidare och drar upp det gamla vanliga om nazism, rasism och annat strunt och menar att SD genom denna händelse visar att de vill nästla sig in i facken. Vadå nästla sig in, tänker jag?

Hur låg får nivån bli mot den enskilda individen som vill engagera sig i politiken, egentligen bli? Har inte han samma rättigheter och skyldigheter som alla andra? Utgör han något hot? Nej, Transport menar att han inte delar samma Värdegrund som dem och kan därför inte då vara medlem i deras fack. 

Ingen kan längre blunda inför rödgrönas ofta grova påhopp och olika försök att framställa högern som något farligt. Och det är farligt. Ingen kan säga längre säga att så är det inte alls. Medvetenheten bland väljarna har ökat om att de rödgröna använder sig av en väldigt ful och ohederlig strategi för att komma åt sina politiska motståndare. 

Att som väljare motverka den dynga svensk politik hamnar i tack vare de rödgrönas attacker är omöjligt, men nog borde någon börja förstå att väljarna vill ha en vettig politisk debatt som faktiskt handlar om svensk politik, och inte om om SD eller den farliga högern. 

Jag är i alla väldigt trött på den här pseudodebatten som enbart syftar till att kasta mer och mer skit på varandra.


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Det har inte blivit bättre

 1. Göran

  Vänsterlogik: En SD väljare ljuger alltid. En asylsökande talar alltid sanning.
  Man skall göra livet lätt för sig själv, eller hur?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.