Hatattack mot Ebba Busch sprids av Annika Strandhäll

| 16 februari, 2021

KD-ledaren Ebba Busch har utsatts för en hatstorm i sociala medier. Vänsterförfattaren Jan Guillou kallar henne ”lilla elaka Ebba Busch” i en text som hyllas av S-toppen Annika Strandhäll. Och komikern Özz Nûjen, som tidigare beklagat sig över det näthat som drabbat honom, sprider en manipulerad bild där Busch håller i Mein Kampf.

Hatet har strömmat in efter att hon lade upp en bild på sig själv med en kaffe i handen. Kaffet hade bekostats av ett presentkort som SD-ledaren Jimmie Åkesson gett Busch som en födelsedagspresent. Özz Nûjen spred en photoshoppad version av bilden där kaffet bytts ut mot Adolf Hitlers bok Mein Kampf.

”Ebba Busch och hennes kamp går vidare”, skriver han.

S-toppen och tidigare ministern Annika Strandhäll rekommenderar Guillous text på sociala medier, och när personer påtalar Guillous härskarteknik menar Strandhäll att partiledare ska tåla ”kritik”.

Även Miljöpartiets Europa­parlamentariker Alice Bah Kuhnke har förargat sig över att KD:s partiledare dricker kaffe som Jimmie Åkesson betalat för och skriver att ”Ebba Busch sörplar i sig sitt SD-kaffe”.

Läs mer i Världen Idag


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Hatattack mot Ebba Busch sprids av Annika Strandhäll

 1. Carl den 12

  Dags att sätta ett tak över hela Sverige, världens största dårhus !!!

  Calle tycker att det säger allt om hur politiker, journalister och komiker som säger sig vara emot polarisering, säger det för att enbart framstå som PK och goda.

  Fortsätt öppna era hjärtan och bygg inga murar, Sverige har aldrig varit så tryggt som i dag.

  Just nu kämpar vi emot Corona och ”skjuter” Sverigesyndromet framför oss, medans sk vuxna människor inte tar sitt uppdrag på fullaste allvar överhuvudtaget.
  Man, börjar ju undra vilka ni var när ni var små, med tanke på att mobbning nått en sådan pinsam nivå ???

  Svar
 2. ulf

  När man bara har ren mobbning att tillgå för att hacka på andra vet vi alla vad som finns innanför pannbenet…….att en S märkt inte har större förmåga är inte speciellt förvånande med en ledare som tydligen uppmuntrar mobbning.Det är socialdemokratisk ynkedom i all sin prakt som nu de flesta normalbegåvade svenskar ser och vänder ryggen till.Låt grisarna i (S)tian tugga på varandras knorrar istället !!Börja med Strandhäll……….🙄🐷🤯

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.