Mattias Lindberg i Bulletin: Åkesson har rätt – tröttsamt med grisdebatt

| 16 februari, 2021
Amir Nabizadeh/TT

Socialdemokraterna har anklagat Sverigedemokraterna för att inte vara demokratiskt tillförlitliga. Men bara för att det finns rötägg i flera av riksdagspartierna, betyder inte att de är representativa. Vad som nu behövs i den svenska debatten är en återgång till att diskutera sakpolitik, skriver Mattias Lindberg. 

KRÖNIKA. I Dala-Demokraten anspelar försvarsminister Peter Hultqvist på SD när han skriver: ”Hur mycket man än sminkar en gris så är det fortfarande en gris.” (21/1–21)  I debatten mot Jimmie Åkesson i SVT:s Aktuellt försvarar han den linjen och säger att man ”måste dra en röd linje” mot SD och han tar upp kritiserade uttalanden som “förbered er för strid” och “samer och judar kan inte bli svenskar” (9/2–21). Åkesson påminner om när socialdemokratiska partikamrater i Malmö skrikit antisemitiska slagord, men menar att debatten inte bör förpassas till att främst handla om sådant. Det har han faktiskt rätt i.”

Mattias Lindberg

Läs vidare i Bulletin


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

2 tankar på “Mattias Lindberg i Bulletin: Åkesson har rätt – tröttsamt med grisdebatt

 1. ulf

  Vilka som är politiska gri(S)ar vet hela Sverige vid det här laget.Socialdemokraternas plötsliga avslöjande av sina djupa innersta grisfunderingar säger precis allt om hur dessa bökar i sin stia. Det säger också något ,om inte allt, om var deras bildningsnivå och intelligens befinner sig.Plötsligt tyckte de som säger sig stå på rätt sida att en gri(S)nivå på politik vore det mest lämpliga.Fullständig skam över Sveriges regering,kan de hitta en lägre nivå .Förmodligen 🐷🐷🐷
  Det är för närvarande så att Sverige regeras av grisar och resultatet ser vi dagligen i samhället,dvs vi som fortfarande har ögon i behåll.Övriga hejar i blindhet på en fullkomlig rasering av ett välmående land till ett U land.Alla följer grisarnas väderkorn och hamnar i djupaste dynga.Inte undra på att den,inbillade betydelsen av,sk sverigebilden består av ett antal vänsterförblindade grisar i en mångkulturell och kaotisk stia.Det finns ingen sverigebild det är en för länge sedan passerad dröm från Löfven och hans anhang,idag betraktas Sverige som ett skitland och ett mångfaldsinferno där inte ens elförsörjning eller vaccination fungerar.Ett land i fullständigt fritt idiot fall och grisarna irrar runt i sin stia,oförmögna att ens rädda sig själva.När pajasregeringen sätter grisnivån blir det mottryck från alla som inte är grisar !!!🙄🙄🙄 dvs vanliga skattebetalande ärliga svenskar och trotjänare.💪🏻💪🏻💪🏻Löfven har visar sitt rätta anlete liksom hans L,C,,V,Mp och utskämda obildade ministrar med gris anspelningar.🐷🐷🐷🐷Ni är ynkliga.

  Svar
 2. Carl den 12

  Och ändå, är Jimmie den som uttrycker sig mest sakligt, korrekt och ser representativ ut !!!

  Calle uppmanar, att NU är det väl för faaaaan hög tid att göra skillnad på sak och person(parti), alltså SD partiledare kan inte ha fel i allt han säger och gör, han har tillräckligt med stöd för att det finns ett politiskt gensvar ifrån väljare över hela Sverige.
  Men, det är väl också där skon skaver och gör ont………………………………………………

  Och, medans ni sk politiker grymtar och sprider eran dynga, så GLÖM ALDRIG bort att det är VI som arbetar och betalar skatt som till skillnad från er gör våran plikt, medans ni enbart polariserar sönder landet !!!
  Det ni tror er göra i dag för samhället, det byggde tidigare politiker upp tillsammans med våra mor och farföräldrar, förfäder i generationer tillbaka.
  För hade dom ursprungliga Svenskarna inte gjort det riktigt och rejält i sin kamp för att trygga våran framtid, så hade ni oseriösa politiker utav i dag, utplånat Moder Svea för länge sedan.
  Men, med den antihjälteanda som råder, så är vi snart där, landet bortom all räddning !!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.