Hur kan någon ha förtroende för Morgan Johansson (S)?

| 19 februari, 2021

”Två år innan Socialdemokraterna hamnade i regeringsställning, lovade Morgan Johansson att Sverige med en socialdemokratisk justitieminister år 2020 skulle ligga i Europatoppen när det gällde att klara upp brott. Dessutom skulle ”andra länders politiker och poliser komma på studiebesök om de vill lära sig hur man effektivast förebygger och bekämpar brott”. 

Jo jag tackar jag. Nog besöker andra länder Sverige, främst journalister för att rapportera om hur ett av världens tryggaste länder kunde bli exakt det motsatta. Straffen som uteblir och offren som skändas ytterligare en gång av staten. 

2021 ser ut att fortsätta i samma våldsamma anda. Nya brottsrubriceringar som får den skötsamma delen att tappa andan. Offer som aldrig mer kommer känna sig trygga, eller folket eftersom Johansson fortsätter med sin tandlöshet. Det gäller ju att vara rädd om den nya väljarbasen. 

Nog vet han, precis som övriga folket, att de samarbetar med Muslimska Brödraskapet och är ett bidragsparti. Nog vet han att den högsta siffran bakom arbetslösheten finns bland dem som invandrat till Sverige. 

Men det struntar Johansson i, istället för gör din plikt, kräv din rätt har Johansson och S anammat tankegodset gör så lite som möjligt och fortsätt att rösta på S. Är du kriminell, fortsätt att rösta på oss, och du får ett symboliskt straff om du nu är en sådan där ”smågangster”

Det är ingen naturlag att det ska skjutas, sprängas, våldtas, förnedringsrånas, att äldre ska luras på ska pengar eller att kriminella ska tränga in i ditt hem när du sitter med barnen och tittar på TV. För jösse namn, rösta borgerligt nästa gång. Jag bryr mig inte vilket parti ni väljer: M, KD eller SD, vi måste få bort de rödgröna och återupprätta ett nytt starkt högerblock.

Expressen


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.