Jack Nilsson: Alltid sist på bollen kommer att stå oss dyrt och när skiten träffar fläkten

| 19 februari, 2021

Medan IS fortsätter terrorisera och rekrytera ute i det verkliga såväl som på nätet hämtar Sverige hem fler med hänvisning till de tillputsade och urlakade orden svensk medborgare. Borås förbereder sig just nu på att ta emot fler och tanken av hur många som härjar i landet skrämmer mig. Hur ska man ha koll på antalet återvändare och vilka fler som är av samma kaliber när man inte ens har koll på hur många som bor i Sverige? Varför utsätter man sitt folk för detta? Utöver folkbokföringen har vi som bekant 875 000 samordningsnummer på vift och hur många av dessa som är terrorister vet vi inte eftersom kommunerna har dålig koll i både antal och vilka det rör sig om enligt en granskning av SVT i Februari 2019.

Detta har alltså gått på rullande band sedan 2015 och de vill inte annat än hit eftersom man kommer undan. 

Vem glömmer terroristen som återvände till Sverige för att bli omplåstrad och sedan gav sig iväg för att fortsätta sin slakt på oskyldiga? Samma terrorist som säkerhetspolisen pekade ut som ett särskilt hot mot Sverige. För att inte tala om imamerna som inte går att utvisa då de riskerar att stå till svars för sina handlingar? Vem glömmer när Mix Megapol kapades och spelade upp propagandamusik från terrorsekten för oss medborgare? 

Man vill som sagt inget annat än att komma hit eftersom man kommer undan med allt och det vet kurdiska myndigheter om som nu svänger i frågan om att skicka tillbaka terrorister till Sverige eftersom de är oroliga för att ingen ska kunna lagföras här. 

Var tredje terrorist som återvänt har varit inblandad i brott på svensk mark – bland annat mord, mordförsök, överfall och människorov. Syrien fick göra Sveriges jobb och dela ut livstids fängelse till vad media valde att kalla för “Göteborgaren” , Norge har dömt 13 terrorister och Danmark drog tillbaka medborgarskap över en natt men här är alla som nämner det nazister medan antalet fortsätter växa som ogräs. 

Att man i Tyskland fortfarande jagar nazister efter 75 år medan man i Sverige bara fyller på med fler IS-mördare och kallar alla som inte finner sig i det för just nazister är tamejfan hårresande.  

Alltid sist på bollen kommer att stå oss dyrt och när skiten träffar fläkten – för det kommer det – står alla naiva där med brallorna nere och då är det kört. Du tror väl inte att de slutar upp, känner ånger och lämnar ideologin bakom sig bara för att de välkomnas tillbaka av den värdegrundsstyrda utopin Sverige? De mobiliserar sig såklart genom att rekrytera i förorter och moskéer. 

Där är helt klart något som inte stämmer och det har jag sagt sedan dag ett.

Jack Nilsson


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

För yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

Paypal:

1 En tanke på “Jack Nilsson: Alltid sist på bollen kommer att stå oss dyrt och när skiten träffar fläkten

  1. Carl den 12

    Det är inte lite man BEGÄR, utav oss skattebetalare, som att det förväntas att vi tyst ska samtycka till att allt fler ska gå på försörjningsstöd och att alla typer utav brottslighet på alla olika nivåer, ska fortsätta vara en del utav vårat samhälle, när man inte ens kan hantera situationen sedan flera år tillbaka och absolut inte i dag !!!

    Calle ser bara en lösning och utväg, att man KRÄVER folkomröstning och det innan valet år 2022, våran uppgift och vårat uppdrag, genom att arbeta och betala skatt i vårat land ingår INTE, att se på hur vårat land ännu mer går åt HELVETE !!!

    Gott folk ska vara med tillsammans och betala skatt, till det som bär upp vårat land och INTE till det som tär sönder landet, för fortsätter det så här så har vi snart ingenting kvar och våra barns framtid, JA den gav vi bort……………………………

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.