Jimmie Åkesson: Jag förstår — uppriktigt — inte den närmast hysteriska reaktion som mitt uttalande igår om invandring gett upphov till

| 20 februari, 2021

Jag måste ha sagt samma sak minst tusen gånger, och det var länge sedan det skapade någon vidare debatt.

Många vänsterliberaler tycks ha reagerat på detta med “invandring som innebär social, ekonomisk och kulturell belastning” och då särskilt hakat upp sig på “kulturell”. Låt mig därför ge några exempel:

Hedersmord

Klanstrukturer

Könsstympning

Gängvåldtäkter

Islamism

Förnedringsrån

Balkongflickor

Månggifte

Shariapoliser

Barnäktenskap

Och så vidare… 

Alla dessa exempel är invandringsrelaterade fenomen som åtminstone jag betraktar som kulturell belastning. Utan massiv, asylrelaterad invandring från främmande länder, varifrån dessa kulturfenomen härstammar, hade förekomsten i Sverige varit ytterst begränsad (för att inte säga obefintlig).

Jag har, tydligt och utan förskönande floskler, stått upp för denna hållning under hela mitt politiska liv. 

Hur kan det finnas högt uppsatta politiker som har missat det? Jag börjar undra om det inte är så att reaktionen är helt och hållet fejkad, för att flytta fokus från Ygemanskandalen, elförsörjningshaveriet, coronahanteringen och inte minst den med alla mått mätt misslyckade migrationspolitiken.

Jimmie Åkesson på Facebook


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Vi har inte presstöd, reklam, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Paypal:

1 En tanke på “Jimmie Åkesson: Jag förstår — uppriktigt — inte den närmast hysteriska reaktion som mitt uttalande igår om invandring gett upphov till

 1. Carl den 12

  Är S, MP, V och C gemensamma valaffischer redan färdigtryckta🤔???

  Calle Von Rösta Blankt, blir så trött på att man inte kan lyssna på en människas röst och rätt till yttrandefrihet och att det Jimmie säger förvrängs till vad politiska PK-ismens folk, redan på förhand bestämt sig för att tolka som rasism, när han upplyser om hur samhället har förändrats till en plats, ett land man inte längre känner igen sig i !!!

  Det finns en mängd med ord som beskriver psykologisk mental krigsföring man kan googla på, som beskriver vad han blir utsatt för dygnet runt 24 7.
  Partiledare Jimmie, står för det han säger, till skillnad ifrån politiker som enbart lägger ner sin tid på att vuxenmobba, istället arbeta för att Sverige ska bli ett tryggt och gott land att bo och leva i !!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.