Anders Lindberg orolig över vad SD gör med vårt offentliga samtal

| 21 februari, 2021

Lindberg oroar sig alltså över vad SD gör med vårt offentliga samtal? Jag oroar mig mer över journalister som springer maktens ärenden. Vi har ju sett hur bra det har gått. 

Lindberg fortsätter med att skriva: 

”Gnället om S kritik av SD är nog den största offerkofta jag sett. Det är INTE smutskastning, brunmålning eller något annat i den stilen att påpeka att M vill bilda regering med stöd av SD. Det är fakta. Det är också fakta att SD har rötter i nazismen. Gå inte på offerkoftan.”

Vem har gått på vad? Det är väl snarare Lindberg som gör det, eller? Lindberg får nog lov att inse att M och KD har öppnat upp för att regera med stöd av SD. Att S nu skriker om det och lyfter fram alla sedan länge kända besvärande fakta om SD och prövar att återupprepa dem visar oss bara hur rädda de är prata om sina egna sedan länge besvärande fakta. Det är fakta! 

Sluta älta! Vad är S ute och efter? Ska verkligen valet återigen handla om nazism och inte nazism? Ska vi verkligen behöva lyssna på pajkastningen, odemokratiska påhopp och återigen uppleva en total respektlöshet för väljarna? 

Det handlar bara om en sak. Lindberg börjar bli orolig, liksom S börjar bli. Och det ska de vara. Min tes är S kommer tappa makten, och det för en väldigt lång tid framöver. 

https://twitter.com/andersl…/status/1363178857780678670…


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Ovinklade nyheter och inlägg

Ingen reklam, låsta artiklar eller prenumerationer

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

5 tankar på “Anders Lindberg orolig över vad SD gör med vårt offentliga samtal

 1. Peter Kostin

  Sossarnas teknik att kalla motståndare för än det ena och än det andra. Exempelvis I valrörelsen 1988 påstod socialdemokraten Sten Andersson med anledning av fp:s förslag till marginalskatter att folkpartiledaren Bengt Westerberg hade en ”felprogrammerad hjärna”. Löfvén har ju in en intervju sagt att smutskastningen av SD är effektiv, se på valet 2018. Ja och, gick inte SD framåt (i alla fall före datorhaveriet ) från 12,86% till 17,53%. Så visst var socialdemokraternas valtaktik bra alltid, partiet gick från 31% till 28%,

  Svar
 2. Anderssonskan

  Tror vi som tror på Sverige kan luta oss tillbaka och titta på när det socialdemokratiska bygget imploderar .
  Pensionerna som (S) ökat så mycket går inte att leva på .
  Pengarna går till nyanlända .
  Vaccinationerna som vi lovats , blir vi blåsta på .
  Sprutorna går till nyanlända .
  Lägenheter som byggs blir Svenska ungdomar blåsta på.
  De går till nyanlända .
  Anställningstryggheten förhandlas bort.
  Marknadshyror väntar runt hörnet .
  Sedan har bara bidragstagare råd att bo i innerstan.
  Listan kan göras lång .
  Och inga knegare så långt ögat ser vill rösta på (S)
  Men , lätt som en plätt , importerar vi nya socialdemokrater .

  Svar
 3. ulf

  Lindberg borde oroa sig för den inkompetens som samlats i denna amatör regering.Efter oändliga presskonferenser och löften om miljontals vaccinationsdoser till Sverige saknas det nu vaccin.Överraskad ?🙄🙄 Struktur för massvaccinering har S genierna inte ens tänkt på……Alltmedan Ygeman och de övriga lögnhal(S)arna fortsätter blåljuga om det mesta.Nu vill man stänga ned sverige……🤯 Vilken ansamling av ren inkompetens ! Lindbergs bidrag till det offentliga samtalet är lika mycket värt som ett begagnat dasspapper,han måste väl väsnas lite när det inte finns någon substans i hans enkelspåriga hjärna.S genierna skapar sitt U land med ny bidragsbefolkning,och nya röster,övriga överger dem.Berikande skall det vara !!!!🤢🤢

  Svar
 4. Peter

  S kommer att klara sig, dom går i samma säng som Nyans. MP och L torskar, KD, M och SD får gå i opposition medans regeringen och media gastar om brunskjortor. V står bredvid och undrar vad som händer. Allt som tidigare alltså, bara andra aktörer.

  Svar
 5. Carl den 12

  Och så finns det dom som är allvarligt orolig för vad Anders själv gör, med vårat offentliga samtal🤔

  Calle önskar föreslå en insamling till honom, genom att stötta honom att släppa taget om denna SD-fixering.
  Efter valet år 2022, som kommer han få ett tackkort ifrån SD för att han är en vandrande valkampanj både för och emot detta ”rasistiska” parti.

  Varför sätter han inte press på övriga regeringspartierna, att sköta sitt ARBETE och ta ANSVAR för vad Sverige har blivit (orkar INTE rabbla upp allt om ökad och grövre brottslighet mm IGEN) först då kommer hans ”SDemoner” att försvinna, om han NU är SÅ stark i sin egen politiska övertygelse !!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.