Teresia Tess Anicic: DEN TYSTA PANDEMIN.

| 21 februari, 2021

När jag satt på tåget mot Marstrand Havshotell igår fördrev jag tiden med att godkänna medlemsförfrågningar i 2forty2 och råkade snubbla över en artikel om ett fall i Borlänge. Detta är i särklass den vidrigaste artikel jag någonsin läst och tårarna rann ofrivilligt bland de andra tågresenärerna. 

224, så många gånger utnyttjade Linus Aleksander Vikström ett spädbarn och om ondska någonsin haft ett ansikte så är han den personifierad. Artikeln paralyserade mig till och från hela helgen, när jag kramade mina vänner nådde värmen bara halvvägs fram, när jag kastade mig i hotellsängen kändes lakanen smutsiga. När jag blundade hårt låg hon ändå där skändad och tagen i sina små hål, oförmögen att försvara sig likt ett skadeskjutet djur.

På FB ser jag i allt större utsträckning hur eldsjälar som Patrik Sjöberg och Jonatan Alfven censureras i sin kamp mot pedofili. Jonatan fick i helgen information från FB att hans konto hotas av nedstängning trots att han följer svensk lagstiftning. Vänstern har jobbat hårt för de kriminellas utökade rättigheter och jag undrar var det utifrån den fina värdegrunden som Svea hovrätt ni valt att nästan halvera Linus straff?

Från 12 till 5 år, vårt rättsystem har svikit ett litet spädbarn. Hennes lilla hjärta är för alltid ärrat innan hon ens fått ta sina första stapplande steg medan etablissemanget tittar skamset åt ett annat håll. Jag skäms så mycket i den här stunden för att ens behöva kalla mig människa. 

Vissa relativiserar pedofilens groteska handlingar men i mina ögon är Linus en person som för alltid har förlorat sina rättigheter och jag vill inte prata straffrabatter utan ha en folkomröstning i Sverige om att införa dödsstraff på svårt störda individer. Alternativt tvinga dem genomgå kastrering med kontaktförbud så att pedofilen aldrig mer kan skada ett oskyldigt barn. Det cirkulerar olika feministgrupper på sociala medier som tycker synd om pedofilerna och menar att de inte ens är pedofiler utan människor med ”udda läggning”. Vad säger ni, är pedofili en sexuell läggning eller en sjukdom och vilka åtgärder bör vi sätta in för att trygga barnens säkerhet? 

Jag ber er skriva på listan, gå med i 2forty2 och dela gärna mitt inlägg. 

För mer info: 

Svea Hovrätt: B 14326-20.

https://www.skrivunder.com/skarpt_lagstiftning_for…

Teresia Tess Anicic

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Teresia Tess Anicic: DEN TYSTA PANDEMIN.

 1. Carl den 12

  Man vill enbart, skrika rakt ut förtvivlan !!!

  Calle har tagit del utav det här fallet, det är ondskan när den är som vidrigaste och mörkaste, tyvärr så har man mött ”människor” som hävdar att det är en läggning och att det är dom vuxna runt barnet, som förstorar upp och påverkar hur barnet mår !!!

  Är i princip emot dödstraff, MEN det finns undantag och här är det ABSOLUT befogat !!!

  Till er som PÅ RIKTIGT har en annan uppfattning, ni eller vad ni nu är, som hittar på bortförklaringar för att det finns ondska, ni tillhör exakt samma onda cirkel av mörker och ni ska heller inte vara i närheten utav barn !!!

  All min omtanke och kärlek, går till det lilla barnet och hoppas att du får all hjälp och stöd❤️

  Svar
 2. Carl den 12

  Samma här ”Not found” står det, när man trycker på länken.

  Calle önskar att vi gör som Hanif Bali och samlar ihop pengar till den lilla flickan, för att visa vårat stöd❤️

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.