Johan Westerholm: Så växte det biståndsindustriella komplexet

| 23 februari, 2021

Pressen ökar på civilsamhället i allmänhet och Folkbildningsrådet i synnerhet. Men deras öde är inte längre i deras egna händer efter att framför allt moderaterna tagit initiativ i riksdag och i Göteborg som kan komma att förändra synen på civilsamhällets villkor. Villkor de satt själva och tagit för givna.

Kraven på en extern granskning av inte bara Folkbildningsrådet utan även övriga civilsamhället ökar. Idag, tisdag, kommer frågan upp dels i riksdagens kulturutskott men även i Göteborg där Göteborgs stad skall ta beslut om fortsatt stöd till utbildningsförbundet Ibn Rushd.

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Ni bidrar till att vi kan fortsätta ge ut ProjektSanning

Ingen reklam, låsta artiklar eller prenumerationer

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.