Hans Sandin: “I mitt land stänger vi inga dörrar” – “Vi har varit naiva”

| 24 februari, 2021

En politisk splittring har Socialdemokraterna används sig av tillsammans med LO-förbunden i flera generationer genom en procentuell ökning av lönerna i Sverige.

Den med minsta lönen får minst och högsta lönen får mest. Så enkelt är det. Därmed har löneskillnaderna ökat i tysthet genom flera generationer.

Samma metod använder man när det gäller pensionerna, med att splittra och söndra. Därför minskar den Svenska sammanhållningen som borde vara som starkast nu i dessa tider.

Invandringen är ett ytterligare sätt att hålla nere lönerna i Sverige och har inte det minsta med humanitet att göra, utan arbetslösheten ökar och därmed hålls lönerna nere och i bakgrunden ligger samma splittringstendens.

Sveriges kanske främste ekonom – Assar Lindbeck – skriver: ”Ett rikt land som Sverige med nio miljoner invånare i en värld med många miljarder fattiga kan omöjligen ha fri invandring. De måste ha en restriktiv invandring. Och den måste vara väldigt restriktiv om man ska skydda löner och välfärdssystemen i rika länder. Det är fullständigt ofrånkomligt.

Redan Gunnar Myrdal insåg det för många år sedan när han skrev att välfärdsstaten är ett nationellt projekt. Med det menar han att de förmåner en nation lyckas skaffa genom att ha en framgångsrik ekonomisk utveckling under hundra år, det kan man inte erbjuda resten av världen utan att vårt system går omkull.

Detta är precis vad som händer i Sverige just nu och därför får vi en nedmontering av Välfärden i minst 50 år framöver!

OBS! Märk väl att dessa två ekonomer var Socialdemokrater.

Hans Sandin


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Ni bidrar till att vi kan fortsätta ge ut ProjektSanning

Ingen reklam, låsta artiklar eller prenumerationer

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.