Jack Nilsson: Idag är vi på år 2021 och får nu leva med resultatet av inkompetenta politiker

| 24 februari, 2021

Vid det här laget har väl ändå var och en fått höra att rådande situation inte är unik då det alltid varit såhär. Inget har förändrats eller blivit värre utan folk har helt enkelt glömt bort sin barndom. Detta floskler dyker upp i var debatt och är självklart bara en härskarteknik för att flytta fokus från vad som snart raserat ett tidigare välmående och blomstrande land vilket också gör denne medskyldig till dagens situation. 

Idag rotade jag fram några undanstoppade rapporter som låg på en av mina hårddiskar. En rapport som handlar om utanförskapsområden är skriven av ingen mindre än Tino Sanandaji. 

För att kortfatta så hade Sverige 3 stycken utanförskapsområden år 1993 och det fullständigt exploderade vilket resulterade i 128 stycken år 2002. Man menade på att detta borde ha fungerat som en alarmklocka som manade till handling innan det blev för sent men ingenting gjordes. Utvecklingen mot en klyvning av landet bara fortsatte och år 2006 fanns 156 utanförskapsområden. När vi nådde år 2012 hade vi landat på 186 stycken spridda runt om i Sverige.

Tino Sanandaji har dokumenterat Folkpartiets och borgerlighetens misslyckande med att vända utvecklingen. Man menade på att en betydande andel av befolkningen i dessa områden bestod av syd- och framför allt utomeuropeiska flyktingar och invandrare vilket gjorde situationen mer laddad. Att en etniskkulturell dimension vidgade på ett radikalt sätt den växande klyfta som skilde utanförskapsområdena från landet i övrigt.

När man presenterade de första utanförskapets kartor försökte Socialdemokraterna komma med den ena bortförklaringen efter den andra i syfte att slippa erkänna ett historiskt misslyckande som var på väg att stå Sverige dyrt.

Idag är vi på år 2021 och får nu leva med resultatet av inkompetenta politiker. 

Jack Nilsson

http://www.dnv.se/…/Utanf%C3%B6rskapets-karta-en-uppf…

http://www.temaasyl.se/…/Utanf%C3%B6rskapets%20Karta.pdf


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Ni bidrar till att vi kan fortsätta ge ut ProjektSanning

Ingen reklam, låsta artiklar eller prenumerationer

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Jack Nilsson: Idag är vi på år 2021 och får nu leva med resultatet av inkompetenta politiker

 1. Göran

  Utredningen i början av 2000-talet initierades av L (FP) och den senaste versionen de stod bakom är från 2006. Sedan kom L i regeringsställning och då lade man lämpligt nog ner projektet…..

  S har alltid haft samma strategi (kallad strategi A) som Michael Palin som papegojförsäljaren i Monty Python sketchen “The dead parrot” mot John Cleese. Vad problemet vara månde.

  S strategi B, om ovanstående misslyckas, är att skrika “nazist, rasist, brunråtta”.

  Och samtidigt twittrar S egen lilla storögda twitterfågel: “Hur har vi kunnat tillåta det offentliga samtalet att spåra ur på detta sätt.”

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.