BITTE ASSARMO: Jimmie Åkesson sa det som allt fler tänker – det är Annika Strandhälls uttalande som är skandalöst

| 25 februari, 2021

“Ingenting kan få politikeradelns floskelmaskiner att gå igång så som rättframma och tydliga kommentarer om invandringens negativa konsekvenser. När Jimmie Åkesson gick ut och krävde ett stopp för den invandring som utgör en social, kulturell och ekonomisk belastning för samhället lät inte kritiken vänta på sig. Människor på flykt kan minsann inte vara en belastning, får vi höra…”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Ni bidrar till att vi kan fortsätta ge ut ProjektSanning

Ingen reklam, låsta artiklar eller prenumerationer

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “BITTE ASSARMO: Jimmie Åkesson sa det som allt fler tänker – det är Annika Strandhälls uttalande som är skandalöst

 1. ulf

  Åkesson har rätt som alltid och värd all respekt för att han står stark i lögnerna och skitkastningen från dessa helt sinnessjuka lögnhalsar till S politiker.Men en riktig politiker står över den sortens 🙄🐷🐷.När man inte klarar att styra ett land utan Löfvens ljugande och övriga regeringens desperata grisanspelningar inser alla misslyckandet.Det är rent snuskigt att bevittna ……..när man inte har någon politik så börjar man kasta grisskit omkring sig. (S)tanna i stian istället och försök visa lite vuxenhet och resultat.Jimmie Åkesson,du har min fulla respekt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.