Johan Westerholm: Covid 19: Sverige fortsätter att förbrylla

| 27 februari, 2021

Den svenska regeringen och Folkhälsomyndigheten fortsätter att förbrylla. Samtidigt som Corona-situationen i Sverige ser ut att utvecklas i en allt väsentligt allvarligare riktning än Danmark och Finland väljer Sverige en mer avslappnad attityd samtidigt som råd och anvisningar till befolkningen. Råd som duggar allt tätare.

Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt föreskrifter förändras nu i snabb takt vartefter Corona-viruset muterar och sprids i nya kluster. Det går nu i en sådan takt att Viktor Barth Kroons profetia från den 24  februari känns relevant inför framtiden…

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Ni bidrar till att vi kan fortsätta ge ut ProjektSanning

Ingen reklam, låsta artiklar eller prenumerationer

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

  • 7
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.