Hans Sandin: Sanningens tid är nu inne Ardalan Shekarabi (S) Ge oss ett svar på detta? Man skäms över ert dåliga omdöme!

| 28 februari, 2021

I Norge är lägsta pensionen dubbelt så hög som i Sverige och i Danmark följer pensionen löneutvecklingen. På island är folkpensionen 19 000 per månad och i Finland baseras pensionen på alla dina arbetsår vilket ger en högre pension. Men i Sverige fortsätter pensionerna att halka efter.

Fullständigt häpnadsväckande att politikerna skaffar sig ett eget pensionssystem som genererar minst 30 000 per månad i pension livet ut.

Däremot tycker dom att pensionssystemet som man skapat åt oss vanliga medborgare är ett tryggt och stabilt system. Jo, för Svenska staten, inte för pensionärerna. Vilket hyckleri av värsta sorten!

I dag har vi 360 000 fattigpensionärer som kommer att fyllas på med 150 000 ytterligare fram till 2022.

Hur i jösse namn, får dom sitta kvar i riksdagen med denna fruktansvärda nedmontering som har skett och som har byggts upp under en tid av 100 år av den Svenska befolkningen?

Vakna Sverige, detta kan inte få fortsätta och nu är det dags att sätta ner foten och säga ifrån på skarpen.

Gå med i gruppen din “Kommande pension” på Facebook, för där avslöjas allt om korrupta politiker som fördärvar landet och pensionerna.

https://www.facebook.com/groups/pispension/

Hans Sandin


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Ni bidrar till att vi kan fortsätta ge ut ProjektSanning

Ingen reklam, låsta artiklar eller prenumerationer

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Hans Sandin: Sanningens tid är nu inne Ardalan Shekarabi (S) Ge oss ett svar på detta? Man skäms över ert dåliga omdöme!

 1. Göran

  Det nya p-systemet, ett av världens sämsta, kräver för full utdelning, dvs lite mera än garantipension, 40 arbetade år.
  Det gamla ATP-systemet, kedjebrevsmodellen, krävde bara 30 års arbete för full utdelning och din pension räknades som ett snitt av de 15 bästa av de minst 30 åren du arbetat.
  Så betalade din arbetsgivare in till ATP. Som tidig 50-talist för mig fram till 1994. För min del 22 år eftersom jag började jobba 1972. Eller? Nej, nej, nej. Arbetsgivaren betalade in för 22 år, men själv fick jag bara tillgodoräkna mig 16 år. Det fanns alltså en präktig startavgift på 6 år som gav 0 kronor tillbaka i fonderade medel.
  Nåja, det skulle ju ändå hinnas med eftersom det bara var 30 år som behövdes. Eller? Nej, för sen kom den underbara natten (enligt politikernas egen utsago) och så fick vi det nya pensionssystemet. Och då hade man kommit på att det skulle krävas 40 år för “full” statlig pension. Iofs rimligt. Men inte med en startavgift på 6 år.
  Lägg till detta den andra startavgiften som tas ut i systemet. 1BB varje år.

  Som jag skrivit tidigare: alla som tror att 7-partiet företräder väljarnas intresse skall naturligtvis fortsätta rösta på 7-partiet.
  I denna fråga är de lika goda kålsupare allihop.

  Svar
 2. Anderssonskan

  Vi får nog ställa Löfven och hans gäng till svars i sept -22,
  PRO , SPF var beredda och visa att ni menar allvar.

  Svar
 3. Carl den 12

  Våra förfäder, mor och farföräldrar, föräldrar och vuxna som minns eller knappt minns, hur det Svenska folkhemmet byggdes upp, undrar var tog pengarna som tack för hjälpen vägen🤔???

  Calle och många med mig ser igenom hur man gång på gång bortprioriterat dom som arbetat, betalat skatt längst och gjort rätt för sig, glömts bort.
  Våra sk förtroendevalda har fullt upp med att bygga upp det Nya folkhemmet utav människor, som kommit hit på senare år och inte hunnit bidra med någonting och är sittandes regerings sista hopp tillsammans med PK-medlöparnas chans att behålla makten.

  ”Spänningen” lär stiga fram till valet år 2022……………………..
  Valfrågan om Sverige går att rädda eller ska man fortsätta köra på Fredriks och Stefans modell, hur fort går det att splittra ett folk och förstöra ett land, snabbast möjligast ???

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.