Teresia Tess Anicic: KLOTTER

| 28 februari, 2021

Jag åker ogärna till Biskopsgården om jag inte måste (träffa väninnan är undantaget).

I Biskop bor människor med rötter från minst 142 länder och man har stora problem med arbetslöshet, missbruk och kriminalitet. Människor har skjutits ihjäl på pizzerior med automatkarbiner och en åttaårig pojke har dödats av en missriktad handgranat. Att våldet eskalerat beror främst på rivalitet bland olika falanger och yrkeskriminella. 250 skottlossningar och 20 gängrelaterade mord utan fällande domar på 7 år, lägg till brinnande bilar och polis som får ta emot stenar och glåpord. De får däcken sönderskurna, hotas till livet och många har sagt upp sig från sina arbeten. 

Sprayfärg markerar olika revir och 418 är de tre första siffrorna i Biskopsgårdens postnummer. De kriminella har numera så stor kontroll och inverkan på samhället att människor inte längre vågar prata med polis eller vittna av rädsla för hot och repressalier. I Biskop finns fler än dubbelt så många socialsekreterare per invånare jämfört med stadsdelen Örgryte–Härlanda som jag bor i. 

Man skulle nästan kunna tro att jag och min väninna bor i två olika länder men 12 km skiljer oss åt.

Förra veckan sprayades ett budskap på Willys fasad: VITTNA INTE…Med vänlig hälsning norra shoot to kill. Numera tittar de flesta bort och håller käft som dresserade små hundar.

Samhällskontraktet är brutet, detta är det nya Sverige.

Vänj dig svenne.

Teresia Tess Anicic


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Ni bidrar till att vi kan fortsätta ge ut ProjektSanning

Ingen reklam, låsta artiklar eller prenumerationer

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

1 En tanke på “Teresia Tess Anicic: KLOTTER

 1. Carl den 12

  Tack❤️
  Det är allt för många som lever gott och är priviligierade och röstar för att våld, hot och brottslighet av alla olika sort ska ta över allt mer i samhället !!!

  Calle Von Priviligerad, har tagit del utav människors historia om att existera och hur det är att leva i områden där kriminalitet råder dygnet runt och som även tar sig in i områden, där man tidigare kände sig hemma.
  Frågan är, om man är för eller emot att Sverige ska vara ett tryggt land för både ursprungliga Svenskar och människor som kommer hit och önskar bli en gemensam med samhället, bo, arbeta och leva i ett land som säger sig vara fredligt ???

  Det Nya Sverige, är allt annat än ett tryggt land, dom dagarna är sedan längesedan förbi…………………………….

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.