”Helt annan bild” av Buschs husköp

| 2 mars, 2021
Ebba Busch har kritiserats hårt för sitt husköp av en äldre man. Nu kommer uppgifter som visar att det hela verkar ha varit en smutskastningskampanj mot KD-ledaren. Foto: Simon Rehnström/SvD/TT; Jonas Ekströmer/TT

Ebba Buschs husköp har i vissa medier och av politiska motståndare utmålats som ett försök att lura en äldre man. I en intervju med TV4 medger nu säljaren att han skrivit på avtalet men varit missnöjd med Buschs planer för tomt och hus och då ångrat sig. Tidningen Inblick har också kunnat visa på ett nätverk som ligger bakom medieattacken på KD-ledaren.

Det har beskrivits som ett sänke för både Kristdemokraterna och för partiledarens förtroende. Ebba Buschs köp av ett hus utanför Uppsala från en 81-årig man har fått enorm uppmärksamhet sedan mannen velat dra tillbaka försäljningen. Men nu kommer nya uppgifter som visar att flera personer runt mannen drivit på för att få medier att skriva negativt om Busch.”

Läs vidare i Världen Idag


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Ni bidrar till att vi kan fortsätta ge ut ProjektSanning

Ingen reklam, låsta artiklar eller prenumerationer

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “”Helt annan bild” av Buschs husköp

 1. ulf

  Ja det är klart att det bara används i politiska syften….ytterligare en chans för vänstern och Löfvens omtalade grismetoder som han tycker är helt befogat att använda.Löfven tycker ju att nedgrisning skall man använda sig av så fort det är läge.🐷🐷🙄🙄fy f.
  Heja Ebba,du är på en högre nivå !!!

  Svar
 2. Christer

  Stå på dej Ebba
  Bra att du inte viker dig för journalistmobben .
  Låt de sminkade (S)vinen nöffa runt i sin dynga

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.