SUPER-Covid: kan vara 11 gånger dödligare – USCH, ‘smolk i glädjebägaren’!

En mutation i Kalifornien verkar ha ‘skräckinjagande’ egenskaper (HÄR). Utan att det finns specifika detaljer tillgängliga ännu, så är det lätt att få en känsla av ‘en klump i halsen’.

Lika smittsam som den sydafrikanska mutationen.

Preliminära beräkningar visar upp till 11 gånger dödligare.

Den kritiska frågan är om denna mutation kan kringå det skydd som nuvarande vaccin förväntas ge de vaccinerade i syfte att undvika allvarlig sjukdom och död.

Det är nog INTE den sista mutationen som kan leda till ‘smolk i glädjebägaren’. 

‘Håll i och håll ut’ utan att ‘ta ut´ några ‘segrar i förskott’.

Göran Svensson är internationellt verksam forskare och forskningsledare i management –  skriver som privatperson ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’ (nordinavia.se)


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Ni bidrar till att vi kan fortsätta ge ut ProjektSanning

Ingen reklam, låsta artiklar eller prenumerationer

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Göran Svensson

är internationellt verksam forskare och forskningsledare inom Business & Management – skriver som privatperson ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’ (nordinavia.se)

2 tankar på “SUPER-Covid: kan vara 11 gånger dödligare – USCH, ‘smolk i glädjebägaren’!

 1. ulf

  Varför får inte vi svenskar vaccin ?? Märkligt vad tyst Löfven och Hallengren samt övriga regeringspartier blivit nu när det är slut på vaccin redan 🙄🙄Vaccineringen har ju inte ens startat på allvar ännu trots att smittan skenar. Varför är vi med i EU,ännu har det inte gjort någpt vettigt för vanliga svenskar det är enbart ett politikerprojekt ,en byråkrati som föder sig själv.Kommer inget vaccin därifrån enbart det vanliga Löfvenska skitpratet och grisnivån.
  Vad väntar lögnhalsen Löfven på,är väl bara att distribuera alla miljoner och åter miljoner doser som man i otaliga pressträffar meddelat finns för svenskarna.🤯🤯🤯Sanningen är att det är enbart lögner.Vi känner igen lögnhal(S)arna nu och deras grispratsfocus.Hur skulle det vara om ni utförde nånting men det klarar ni inte.Ni verkar nöjda med att dödstalen nu ligger på 13,000 och fortsätter tack vare er bevisade oduglighet och fullkomliga inkompetens 🙄Eller tycker ni att det är trevligt att styra svenskarnas tillvaro så mycket att vaccin bara blir ivägen för det ?? Inte omöjligt när det gäller socialister och knähundspartierna.!!!! Kanske där skon klämmer ,vaccin eller inte blir en bra diktaturmetod för toksocialister med vidhängande stöd från C,V,Mp och L.Man förespråkar ju miljödiktatur……så varför inte fullfölja helt.

  Svar
 2. Carl den 12

  Hanteringen utav Corona, är ju enbart en bland många alarmerande varningssignaler att någonting är riktigt förbannat fel i det här landet, som ska föreställa vårat hemland generationer tillbaka🤔

  Calle ställer sig frågande, hur regeringen och FHM har tänkt sig att kompensera för att man såg det inte komma (igen) utav passiv politik, helt befriade ifrån ansvars- och konsekvens- tänk och beskyddarinstinkt utav folket i Sverige ???

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.