VARFÖR ÄR DET SÅ SVÅRT ATT SÄGA SOM DET ÄR OM INVANDRINGEN?

– Det där är det ingen som ifrågasätter. De som fått avslag ska lämna landet, säger Sabuni. – Ändå händer ingenting. Vad märkligt, replikerar Åkesson i gårdagskvällens Agenda. Foto: SVT.

I debatten mellan Nyamko Sabuni (L) och Jimmie Åkesson (SD) i SVT:s Agenda blev det tydligt att bara ett parti står för det man säger medan andra säger en sak men i årtionden gjort något annat.

I Agenda upprepade L-ledaren Nyamko Sabuni sin kritik mot Jimmie Åkesssons formulering om stopp för ”all invandring som utgör en social, kulturell eller ekonomisk belastning”.

Sabuni menade att den var ”generaliserande och nedsättande”. Flera gånger hävdade hon att människor inte ska ”bedömas som kollektiv” utan ”bedömas som individer”.”

Läs i SAMTIDEN


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Ni bidrar till att vi kan fortsätta ge ut ProjektSanning

Ingen reklam, låsta artiklar eller prenumerationer

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 • 25
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “VARFÖR ÄR DET SÅ SVÅRT ATT SÄGA SOM DET ÄR OM INVANDRINGEN?

 1. ulf

  Det är inte svårt,bara konstatera att det skapat ett mångkulturellt och mångfaldskaos och inferno ,samt förstört ett Sverige som vi vanliga svenskar byggt upp men nu ser raseras.Det är min och mångas djupa övertygelse.Inte undra på att Johansson och Löfven arbetar maniskt på att undanröja media som inte rapar efter mångfaldspipan 🙄🤢
  Tror de att man ändrar åsikt om det genomförs 🤯 Det visar den bottenlösa inkompetens och bildning som dessa tror sig besitta.Invandringen är sveriges absolut största misstag.Socialdemokraterna med Löfvenregeringen i spetsen är de som krossat sitt eget land och dessutom gläds åt det.Prata inte mer om grisar !!!!🐷🐷🐷

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.