Bulletin: Skräcken i Vetlanda är hela Sveriges skräck

Foto: Mikael Fritzon, TT.

Vid terrorbrott kan detaljer om gärningens förlopp ge sammanhang. Knivattacker av ensamma terrorister, till exempel, är inte ovanliga. I Israel talades det till och med om en kniv-intifada under en tid när det var många dåd. Och de terrororganisationer vi i Europa har haft anledning att oroa oss mest för på senare år – Islamiska staten och al-Qaida – har uppmanat anhängare att anfalla med vad som finns till hands. Som knivar. Planerade terroristdåd brukar dock vara mer spektakulära.

Men utan kännedom om gärningsmannens härkomst eller vilka offren var är det svårt att se kontexten. Behöver man vara rädd för en terrorvåg? Det beror på. Bar något offer kippa eller davidsstjärna, var gärningsmannen palestinier? Ropade mannen Allahu akhbar?”

Per Gudmundson

Läs i Bulletin


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Ni bidrar till att vi kan fortsätta ge ut ProjektSanning

Ingen reklam, låsta artiklar eller prenumerationer

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Bulletin: Skräcken i Vetlanda är hela Sveriges skräck

 1. Anderssonskan

  Nu är iallafall jag lugn. Vårt snille till Statsminister har konstaterat att Vetlandadådet inte har med invandring att göra .
  Där borde väl hälften av de 27% som röstade på (S) i valet försvinna .

  Svar
 2. ulf

  Löfven och Lööf tycker säkert synd om sina amnestivänner och hittar alltid på ursäkter för dessa personer som aldrig skulle ha fått stanna i Sverige.Övriga i partierna som regerar letar orsaker till att såna här dåd skall ursäktas.Alla är medskyldiga.
  De som drabbats denna gång skiter man i för lite offer skall svenskarna stå ut med!! Trots flertal dödade och skadade i alla terrordåden i vårt Sverige så begär Löfven och Annie Lööf samt deras patrask till partier att svenskarna skall tiga och finna sig i fortsatt import av människor som aldrig borde släppas in i Sverige.Fullständig dårskap som verkar bottenlös och ett mångkuturellt dårhus utan motsvarighet i världen.Vi skall snällt finna oss i att skadas och mördas av regeringspartiernas mördare som dessutom fått amnesti.Utan riggade val och konstaterat valfusk skulle dessa partier vara historia men i detta land kan de fortsätta idiotin.Massinvandringen har snart tagit död på Sverige ,och säkert många fler svenskar som nu tvingas försörja rena brottslingar och kriminella😕 Löfvens och Lööfs spelade medkänsla är för övrigt en skam att beskåda,ren politisk teater.🤯🤯Äckligt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.