Jack Nilsson: Håll i dig nu… Sverige gick i fällan

Sveriges debatt kring Islamiska Staten är svårt polariserad och väldigt magstark. Den naiva modellen urskiljer sig dessutom markant från resten av världen som i skrivande stund gör allt för att samtliga ska bli av med sina medborgarskap och ställas till svars då de är landsförrädare och mördare. Regeringen har erbjudit “svenska IS-kvinnor” i fånglägren i Syrien att skicka hem sina barn men de går inte med på det.  

Håll i dig nu… 

Säpos förra chefsanalytiker Malena Rembe vill nu att Sverige tar hem alla “IS-svenskar” – män, kvinnor och barn – oavsett vad de gjort. 

Sverige gick i fällan.

De visste om att det värdegrundstyrda utopilandet skulle ge vika och erbjuda alla en säker och behaglig resa tillbaka till ingenmansland. Kurdiska myndigheter vet om detta och har därför svängt i frågan om att skicka tillbaka “IS-svenskar” eftersom ingen lagförs här. 

Vi behöver inte tyckonomer som står och pekar med hela handen utan vi behöver en frisk fläkt som kan bortse från ideologisk hemvist och se över vad som är bäst för oss och för Sverige. 

Jag skiter fullständigt i hur en IS-mördare mår, var denne tar vägen eller vilken behandling som väntar. Barbarer skall inte springa löst bland vanligt folk som inte vill annat än leva ett så gott liv som möjligt och dagens illdåd i Småland är ännu ett kvitto på en havererad humanitär stormakt som förblir ord och ingen handling. 

Kan Danmark, Norge, Tyskland och så många andra länder så kan vi. Det handlar om politisk vilja (eller ovilja i det här fallet…) 

Den som leker med eld.. 

—–

“Om Sverige vill stå upp för offren och stötta återuppbyggnad och hållbar global säkerhet så bör vi aktivt arbeta för att få hem svenska jihadister med familjer till Sverige.

Att de kan utgöra ett säkerhetshot är inte skäl nog att hävda att de bör stanna i sköra – eller som i det kurdiska fallet inte fullt ut internationellt erkända – stater, hellre än tas till Sverige.”

Malena Rembe, 2019.

Av Jack Nilsson på Facebook


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Ingen reklam, låsta artiklar eller prenumerationer

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:


 • 28
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Jack Nilsson: Håll i dig nu… Sverige gick i fällan

 1. Carl den 12

  Skulle inte Sverige föreställa ett land som människor kan fly till för att komma undan just hot, våld, förtryck och krig🤔

  Calle ser politiker med makt, som inte enbart sviker sitt egna ursprungliga folk, utan även dom invandrare som önskar komma hit, göra rätt för sig, leva i fred och frihet tillsammans med oss !!!

  Sunt förnuft och moralisk kompass försvann genom uppmaningar att öppna era hjärtan- och vi bygger inga murar- politik och det här går fortfarande folk på och ser det inte komma, i den sk goda PK-ismens politiska övertygelse🤔

  Svar
 2. Peter

  S behöver ju sina väljare, så ta hit så många som möjligt.

  Svar
 3. Göran

  Det måste vara detta Åkesson menade med kulturell belastning medan övriga 7 (sju) partiledare alltid har huvudet nerborrat långt i sanden när individer från kultur x utmärker sig, dvs varje dag.
  Däremot efteråt kommer alltid överslätande ursäkter om socioekonomiska förhållanden, eller vi såg det inte komma eller det kunde ingen förutse.
  I det ögonblick en muslim begår ett terrordåd övergår denne person från att vara muslim till islamist i vänsterretoriken, dvs hos alla i 7-partiet, och fr.o.m. då har han/hon ingenting med islam att göra. I vänsterretoriken är dessutom ingen, absolut ingen, islamist förrän efter terror övergreppet.
  Summerat: I vänsterretoriken är alla islamister kända islamister, har inget med islam att göra och utöver dessa finns inga andra islamister.
  Jag citerar Hanif Bali: “Islamister har inget med islam att göra, islam har inget med islam att göra”.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.