Johan Hakelius: Sverige – ett land som kan beskriva problem, men inte lösa dem

| 4 mars, 2021

“Ibland drabbas man av känslan att Sverige blivit ett land där nästan inget är lätt att göra. 

Peter Santesson, Demoskops främste statsvetare, var där och rörde vid såret i helgen. Det var i Expressen och han hängde upp det på ambulanserna. Mer precist på att det i över tio år bara har tagit längre och längre för ambulanserna att ta sig fram till behövande. Redan för nio år sedan utredde Riksrevisionen problemet, konstaterade att ambulanserna dröjde längre än vad de gjorde för det som då var några år sedan och drog icke-slutsatsen att det saknades klara svar på varför det förhöll sig så…”

Johan Hakelius

Läs i Fokus


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Ni bidrar till att vi kan fortsätta ge ut ProjektSanning

Ingen reklam, låsta artiklar eller prenumerationer

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Johan Hakelius: Sverige – ett land som kan beskriva problem, men inte lösa dem

 1. Anders

  Saknar en rad i rubriken . “Sverige är bra på att skapa problem”.
  Se bara vad politiken ställer till med
  -invandringen
  -skolan
  -pensionerna
  -polisen
  -tryggheten
  -etc,etc
  Men som sagt lösningarna lyser med sin frånvaro

  Svar
 2. ulf

  Bara militären och ett antal privata chefer som har förmåga att fatta beslut finns kvar.Övriga är fullt sysselsatta med att bejaka sitt andra kön och att skapa ett tredje 🙄🙄 Inom lögnhal(S)arna är de flesta upptagna med den nya vänster intelligenta grismetoden som Löfven sanktionerat och driver framåt🐷🐷Övriga frågor är bara bagateller jämfört med att vara grisfarmare och grissminkare.Verkligen en nivå som passar socialdemokrater som handsken tydligen,hela farmen deltar,även ute i landet luktar det gri(S) !!!!!🤯

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.