Johan Westerholm: Rättegången mot Karl Hedin väcker frågor om balansen i rättssystemet

| 5 mars, 2021
Justitia. Foto: Pixabay.

Inför rättegången mot Karl Hedins sista dag finns det allt mer som pekar på dels en fortsatt process i högre instans men även sannolikt en bredare debatt om dels polisens och åklagarnas kompetens i olika brottsutredningar men även i andra frågor.

Om polis och åklagare disponerar tilldelade medel och resurser på bästa sätt och hur obalanserat rättssystemet är om brott inte kan styrkas. En obalans som är till medborgares nackdel när de ställs mot staten.

Idag inleds den sjätte och sista dagen av rättegången mot industrimannen Karl Hedin som står åtalad för grovt jaktbrott. En rättegång vars domstolsbeslut inte spelar någon större roll då båda parterna med en sannolikhet gränsande till visshet kommer överklaga…

Johan Westerholm

Läs vidare på Ledarsidorna


DONERA

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.