Lena Malmberg (MED): PÅ FEL PLATS VID FEL TID?

| 5 mars, 2021

Snälla sluta upp med dessa resonemang! Det stämmer inte att offren för dåden är på fel plats vid fel tillfälle. Det är gärningsmännen som befinner sig på fel plats vid fel tid. 

Den här typen av retorik flyttar över skulden från gärningsmannen till offren. “De fick skylla sig själva som gick där på gatan… just då.”

Vi hör det ofta i nyhetsrapporteringen och det blir extra illa när det är en representant för det svenska våldsmonopolet som ger uttryck för den ståndpunkten.

Att inte kunna vistas trygg på allmän plats är ett problem som politikerna ytterst måste hållas ansvariga för. Det är upp till politikerna att se till att allmänheten är trygg och säker från våldsverkare i sin egen nation, i sin egen stad och i sitt egna hem.

Lena Malmberg, Demokratipolitisk talesperson för Medborgerlig Samling


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Varje gåva är betydelsefull

Paypal:

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

4 tankar på “Lena Malmberg (MED): PÅ FEL PLATS VID FEL TID?

 1. Lennart H

  ”Att inte kunna vistas trygg på allmän plats är ett problem som politikerna ytterst måste hållas ansvariga för.” Håller helt med.
  Tjänsteansvaret måste återinföras och ansvariga politiker skall kunna bestraffas om stat/kommun inte kan upprätthålla enskilda människors säkerhet. Vidare måste brottsoffrens ersättning stärkas, tas över och skötas av det allmänna, som sedan i sin tur hanterar indrivning av ersättning från de kriminella (vilket brottsoffren absolut inte skall behöva göra).

  Svar
 2. kvotet

  Polisen ser rätt inkvoterad ut faktiskt. Har han käpphäst med sig? Det syns inte i bilden.

  “Han” har nog fel yrke vid fel tillfälle, som de flesta så kallade myndighetspersoner. Stopp ner dom i papperskorgen, det är inte roligt länge att bara se fånar var man än vänder sig.

  En reduktion med minst 80 % av skitmyndigheterna är verkligen på sin plats.
  Lägg ner nu, börja producera på riktigt.

  Svar
 3. Anderssonskan

  Det är som sagt våra politiker som är på fel plats vid fel tid .
  Ytterligare 1,5år typ .
  Sedan blir det nya kvastar som tar över .
  Om (SD) och (M) och (KD) är framsynta så skickar de sina påläggskalvar till Sölvesborg och Staffanstorp på studiebesök . Sedan kan de avrunda med ett besök i Ungern eller Polen . Det är det närmaste hederlig socialdemokratisk politik man kan komma i nuläget . Dagens Sverigefientliga politik är helt ohållbar . Det inser alla utom våra virriga politiker.

  Svar
 4. Carl den 12

  Vetlanda och övriga Sverige, har blivit ”på fel plats, vid fel tid” !!!

  Calle Vad Vet Jag, som bor i ”trygga” Göteborg.
  För enligt vissa göteborgare som är så PK-positiva, så är Göteborg exakt sig likt och då måste det gälla övriga landet, också🤔
  Men, hur länge till kan man som människa hålla uppe den illusionen, i det Nya Sverige ???

  Vänta, vänta och vänta🙊🙉🙈⏳………………………………..⌛️

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.